Актьорът Любомир Ковачев: Научих се е да приемам трудностите като уроци, от които да извлека поука

След завръщането му от Франция всички го мислили за парашутист

https://goreshto.net/goreshto/aktyorat-lyubomir-kovachev-nauchih-se-e-da-priemam-trudnostite-kato-uroci-ot-koito-da-izvleka-pouka/117018 Goreshto.net
Актьорът Любомир Ковачев: Научих се е да приемам трудностите като уроци, от които да извлека поука

След завръщането му от Франция всички го мислили за парашутист

Преди броени дни започнаха снимките за третия сезон на сериала „Съни бийч“, в който актьорът Любомир Ковачев играе лошия персонаж. Освен това е и новото попълнение в трупата на Сатиричния театър. След като бил поканен лично от директора на театъра Калин Сърменов, нямал никакви колебания и веднага приел. Предвид факта, че от 2018 г. е на свободна практика споделя, че един актьор оцелява доста трудно без заплата.

 

Навремето напусна щата си от Малък градски театър, за да играят с Йоана Буковска и Ивайло Захариев представлението „Поручик Бенц“. Отначало нещата потръгнали добре – играли го в над 20 града на Западна Европа, но пандемията ясно показала, че трудно се оцелява без щатна работа.

 

Предвид факта, че е завършил Академия за драматично изкуство във Франция, преминаването от френска на българска сцена му било много трудно не само заради различната култура, а и заради това, че всички гледали на него като на парашутист и било нужно време, за да се докаже като артист.

 

Сериалът „Забранена любов“ през 2008 г. му донесъл най-голяма популярност, но заради това, че с Иван Юруков изиграли гей-двойка, мнозина смятали, че е хомо, макар да е нормален хетеросексуален мъж.

 

Не крие, че и той като всички има тежки моменти в живота си, които го карат да изпадне в депресия и да се затвори в себе си, но дъщеря му Катерина го кара да се чувства радостен и жив. Категоричен е, че човек трябва да преодолява и променя нещата, които не са наред, както и да успее да се изправи и продължи, след като е паднал.

 

Самият той многократно е падал в живота си, но винаги е намирал сили да продължи напред. Научил се е да приема трудностите като уроци, от които да извлече поука и да се промени. След раздялата с майката на дъщеря му, му било нужно доста време, за да може отново да си стъпи на краката. С наследницата му често са заедно и я определя като смисъла на неговия живот.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.