Албена Михова изплака душата си! И сподели мрачна истина за Слави Трифонов

https://goreshto.net/goreshto/albena-mihova-izplaka-dushata-si-i-spodeli-mrachna-istina-za-slavi-trifonov/132767 Goreshto.net
Албена Михова изплака душата си! И сподели мрачна истина за Слави Трифонов

Албена Михова е спрягана за новата Стоянка Мутафова и Татяна Лолова

Комедийната актриса обаче благодари за сравнението, но все още се вижда на доста километри зад таланта им. Днес вечно усмихнатата блондинка обаче сподели мрачна истина за живота си. И тя е свързана с познанството си със Слави Трифонов.

„На него дължа факта, че съм разпознаваемо лице. Но той също така съсипа живота ми“, шокира с откровението си комедийната актриса в ефир. След подлата постъпка на Дългия и на екипа му, Албена Михова отключила тежка болест.

Албена Михова хвърли бомбата с признанието, че след като Слави Трифонов  я изритал от шоуто си, когато била родила сина си, изпаднала в шок. Тогава била на квартира и нямала пари. А  и нямало на кого да разчита, защото родителите й починали рано, а бащата на сина й я зарязал преди да се роди детето.

„Тогава изживях най-големия стрес. Заради което се разболях от Хашимото, болест на щитовидната жлеза. Заболяването е за цял живот, няма излекуване, има само поддържане с лекарства“, сподели актрисата и взриви ефира с откровенията си.

След като я уволнили, не успели да й намерят заместник и отново я извикали. Тя приела, но не минало много време и пак я натирили, този път за постоянно. Но благодарение на силите Свише тя успяла да си „стъпи на краката“.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.