Албена Михова взриви: В къщата ни живеят духове! Виждаме ги със сина ми

https://goreshto.net/goreshto/albena-mihova-vzrivi-v-kashtata-ni-zhiveyat-duhove-vizhdame-gi-sas-sina-mi/144219 Goreshto.net
Албена Михова взриви: В къщата ни живеят духове! Виждаме ги със сина ми

Ексцентричната Албена Михова разцепи ефира

Актрисата призна, че има непрекъсната среща със същества от другия свят. Албена Михова и синът й Мартин Желянков разкриха, че в селската им къща в село Добродан има духове, но те не се плашат от тях.

Много от хората, които не вярват в тези окултни странности, биха обявили актрисата за леко чалната. Но вече категорично е доказано, че има необясними за човека неща, чието съществуване биха отрекли единствено ограничените особи.

Първото нещо, което видял сина й било да се движат свободно из стаята къси панталонки и ризка. В този момент майка му чистила гардеробите и била струпала огромна купчина от дрехи в средата на стаята.

„Редовно в стаята ми се отварят и затварят чекмеджета и врати, но не винаги споделям със сина си, за да не го стряскам“, казва Албена.

Най-страховитата гледка била, като видяла едно момченце със зашита уста, до хладилника им. „Видях го, като снимах видео в къщата. Стоеше насреща ми и ме гледаше. Още настръхвам от тази гледка, не мога да я забравя“, връща лентата назад актрисата.

Тя се консултирала с жена, веща в окултното и разбрала, че нея  и сина й ги навестяват духове на деца, загинали при природни катаклизми, като наводнения, земетресения, пожари. Знае, че редовно идвали и нейните починали роднини, които пазели нея и сина й от беди.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.