Алек Младенов отново се хвана с доста по-голяма от него, но този път мама Ксения мълчи. Ето каква е причината!

Тя е с цели 7 години по-голяма от маминото синче

https://goreshto.net/goreshto/alek-mladenov-otnovo-se-hvana-s-dosta-po-golyama-ot-nego-no-tozi-pat-mama-kseniya-malchi-eto-kakva-e-prichinata/138582 Goreshto.net
Алек Младенов отново се хвана с доста по-голяма от него, но този път мама Ксения мълчи. Ето каква е причината!

Тя е с цели 7 години по-голяма от маминото синче

Макар и да е най-мразеният ерген в страната, Алек Младенов си намери мома, за която всички биха могли да му завидят. Два месеца, след като стана за смях в предаването „Ергенът“ пред цяла България и бе обявен за мамино синче, той показа дамата на сърцето си, която много прилича на зарязаните с клипче фаворитки от шоуто Маги и Нани – руса, стройна, секси и… по-голяма от него, но е милионерка, завършила Сорбоната юристка, която върти няколко фирми и е червива с пари. Разминала се е на косъм с депутатското място като кандидат на Кирил Петков.

 

Мама Ксения, която в „Ергенът" обясни на сина си Алек, че не бива да се занимава с каките Маги и Нани, защото били стари за него – съответно на 37 и 34 години, сега май няма нищо против синът й да се занимава с доста по-голяма от него жена с минало. Това е 36-годишната юристка Царина Рускова, която е истинска царица в бизнеса.

Запознати издават, че тя е милионерка, чиито фирми оперират в областта на недвижимите имоти, производството и продажбата на електроенергия от възобновяеми източници, изграждането на заводи и площадки за съхранение и преработка на отпадъци, медиите, търговското представителство и посредничество и всякакви други перспективни дейности, които са актуални, модерни и най-вече – носят много  пари.

 

Умната и предприемчива дама е завършила международно право в Сорбоната с допълнителни квалификации по международни инвестиции, търговско право и търговски арбитраж Преди дни се заговори, че имала скъп имот в Созопол и яхта, но това е само малка част от истината. Тя е собственик на фирма, която се занимава със строеж и търговия на скъпи и луксозни ваканционни имоти по морето а въпросното жилище и яхта, за които говорят, най-вероятно са само малка капка в морето на всичките й активи.

 

Освен това Царина има връзки в политиката. Преди 3 години тя се кандидатира за депутат от „Продължаваме промяната” на изборите през ноември. Известно е, че напоследък в страната най-несигурната величина е съставът на парламента, но нищо чудно скоро да видим момата на някоя ръководна позиция в държавата. Така че Алек явно добре я е избрал.

 

Той разкрива, че се е запознал с атрактивната милионерка на светско събитие след финала на риалитито. Тя споделяла интересите му към автомобилите, а освен това обичала къмпингуването, колкото и странно да звучи, предвид луксозните ваканционни имоти, с които се занимава. Освен това блондинката е зодия Близнаци, което се връзва идеално със зодията на Алек – Водолей. При всички тези достойнства на Царина е редно мама Ксения да си затваря очите пред 7-те години разлика във възрастта в полза на кандидат-снахата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.