Алек не издържа на напрежението! Ергенът ощастливи една от момите в имението(Ето коя е тя)

https://goreshto.net/goreshto/alek-ne-izdarzha-na-naprezhenieto-ergenat-oshtastlivi-edna-ot-momite-v-imenietoeto-koya-e-tya/131876 Goreshto.net
Алек не издържа на напрежението! Ергенът ощастливи една от момите в имението(Ето коя е тя)

Тази вечер в "Ергенът" отново бушуват страсти

Виктория Асенова, която всички познават като Цър-Пър, пак няма да устои  и ще наклепа друга участничка в любовното риалити.

Определено Теа „пресоли манджата“ и грубо се нахвърли срещу Виктория. Първо я обиди с прякора, като тя я помоли да не го прави,  а след това  я обиди на етническа основа.

„Ти си цигане, тъмна ти е кожата ,венците ти са сини“, нареждаше актрисата малко преди да бъде изгонена от продукцията от ергена Алек Младенов заради расистки обиди.

След което спортната мениджърка усилено обясняваше, че си е чиста българка, родителите й нямат ромска жилка, а заради солариума и бронзатите, които употребява, кожата й  е по-тъмна.

Но Вики също не е „вода ненапита“. Тя прави доста често хапливи забележки към останалите участнички, особено не са й приятни тези, на които Алек обръща специално внимание.

А в епизодът в четвъртък, след като ергенът разкрива дали приема изневерите и прощава ли. После изненадващо ще покани едно от момичетата на индивидуална среща, която ще бъде с неочакван завършек. Момичето ще разкрие след това, че вечерта между двамата завършила с интимност, което откровение ще разтърси имението и озлоби останалите.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.