Алекс Сърчаджиева го доказа: Мъжко момиче е!

https://goreshto.net/goreshto/aleks-sarchadzhieva-go-dokaza-mazhko-momiche-e/52782 Goreshto.net
Алекс Сърчаджиева го доказа: Мъжко момиче е!

Алекс Сърчаджиева наистина е мъжко момиче

Колкото и неволи да са минали през главата на чаровната актриса, тя не се предава. След като загуби голямата си любов Иван Ласкин, преди четири година, тя сама отглежда единствената си дъщеря от него.

Порасналата София е наследила артистичния талант на двамата си родители. А с поредната си постъпка актрисата затвърди мнението, че наистина е пич, в най-добрия смисъл на думата.

След като двата стълба в живота й, майка й, актрисата Пепа Николова и мъжът й Иван Ласкин си тръгнаха от този свят, крехката Алекс сама се справя с житейските предизвикателства.

За пореден път обаче обичаната актриса доказа, че никой и нищо не може да я изплаши. След тези тежки загуби, тя е по-корава от камък, дивят се и нейни приятелки.

Противно на мнението, че децата на известните са с привилегии, Алекс Сърчаджиева разказа друга история.

Грозните думи на един родител накарали чаровната актриса да премести щерка си София в друго школо. София се върнала един ден от училище и почти със сълзи на очи й казала, че таткото на едно от съучениците й казал, че майка й била „разпоретина“.

Сърчаджиева не казала и дума, просто отишла на следващата родителска среща в училище. Дъщеря й посочила въпросния господин и тя смело се изправила пред него. Подала му ръка и казала:

„Аз съм тази разпоретина!“ Той си глътнал езика и не успял да промълви и дума, разказа за смелата си реакция Алекс Сърчаджиева в интервю по Би Ти Ви.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.