Алекс Сърчаджиева: Продължава неистово да боли

Категорично отказва да търси нова любов

https://goreshto.net/goreshto/aleks-sarchadzhieva-prodalzhava-neistovo-da-boli/47325 Goreshto.net
Алекс Сърчаджиева: Продължава неистово да боли

Категорично отказва да търси нова любов

Времето може и да лекува някои проблеми, но не и болката от загубата на любим човек. Доказателство за това е Алекс Сърчаджиева, която продължава да плаче за своята половинка – актьора Иван Ласкин, четири години след смъртта му.

Звездата упорито отказва да търси нова любов и е убедена, че никой никога няма да я обича, както Иван, нито тя ще може да обича друг мъж със същия пламък.
Повод за тези признания стана годишнината от смъртта на Иван Ласкин на 6 януари. Припомняме, че актьорът си отиде навръх Йорданов ден през 2019 г. от чернодробна недостатъчност, след като месеци наред се бори за живота си. той бе на 48 години.


Дълго преди да издъхне се говореше, че шансовете му са минимални, но въпреки това Алекс продължаваше да се бори до последния възможен момент и да се надява, че той ще продължи да живее. След него никой не я е виждал с кавалер, макар да е една от най-харесваните жени у нас. Тя не си позволява флиртове, нито пък нова връзка.

Вместо това отглежда сама дъщеря си София, която преди месец стана на 12 г. и отбелязва всяка годишнина от раждането и смъртта на баща си.
Алекс пък продължава да му пише почти всеки ден като в писанията си излива своите чувства и споделя колко много й липсва. Твърди, че без него животът й е пуст и празен и че й липсва „ужасяващо много“.

Профилите й в социалните мрежи преливат от трогателни текстове, всички те насочени към покойния й любим. Тя никога не е крила, че още при първата си среща с Иван Ласкин си е помислила, че ще бъде негова жена. Алекс го описва като човек-вселена, много романтичен и невероятен мъжкар. Животът й с него е бил прекрасен, изпълнен с много любов и смях. Определя 13-те години прекарани с Иван като роман.

Убедена е, че никой друг мъж няма да я обича по този начин и макар да е едва на 35 години, категорично отказва да допусне друг мъж до себе си. Предпочита да живее в спомените за голямата си любов, вместо да допусне нова в живота си, от която би могла да се разочарова.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.