Алекса на Денис Теофиков пощръкля от завист!Захапа Десита

https://goreshto.net/goreshto/aleksa-na-denis-teofikov-poshtraklya-ot-zavistzahapa-desita/117154 Goreshto.net
Алекса на Денис Теофиков пощръкля от завист!Захапа Десита

Алекса, последното гадже на рано отишлия си певец Денис Теофиков, е като куче с обратна захапка

Шавливата брюнетка хитро осребри славата си покрай него, а и не дава късче от нея на никой друг.

Веднага след трагичната смърт на младия певец гримьорката Алекса Ангелова не спря да пуска разголените си снимки в нета, достойни за сайт за възрастни. След което се метна в кревата на няколко нацепени батки, като не спираше фалшиво да твърди, че още обича Денис и не може да го забрави.

Но наскоро Десита пусна песента „За малко“. Тя е неиздаван досега дует с Денис Теофиков. А двамата млади певци изживяват една голяма и истинска любов в началото на кариерите си.

Сингълът излиза близо две години, след като Денис Теофикив слага край на живота си.

„Денис, от днес ще живея по-спокойно, че сбъднах една наша голяма мечта!Благодаря на всички замесени.С тази песен казвам благодаря ти, Денис, че беше част от моя живот.Вярвам, че там някъде празнуваш нашия дует!За мен е чест, обичам те“, написа Десита под видеото си в мрежата.

Думите й обаче накараха Алекса да пощурее от завист.И веднага да  сподели снимка на Денис, като показа татуса на ръката му, който изобразява буквата й „А“.

„Няма смисъл от думи! Всичко е повече от ясно“, посече тя Десита.

Източник: Телеграф

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.