Александър Сано пак се изфука с жена си! 50-годишната Нели отвя джукестите моми (Горещи снимки)

https://goreshto.net/goreshto/aleksandar-sano-pak-se-izfuka-s-zhena-si-50-godishnata-neli-otvya-dzhukestite-momi-goreshti-snimki/140666 Goreshto.net
Александър Сано пак се изфука с жена си! 50-годишната Нели отвя джукестите моми (Горещи снимки)

Александър Сано за пореден път демонстрира любовта си към красивата си съпруга Нели Атанасова

След като злите езици ги разделяха, за кой ли път, актьора демонстрира колко жива е любовта между двамата.

След като се върна, след двумесечно отсъствие от джунглата на Филипините, където се снимаше шоуто за оцеляване „Островът на 100-те гривни“, на което Сано бе водещ, заедно с Диляна Попова,

той първо нацелува внучката си. Малката Биатрис вече е на две седмици и тя е първото дете на доведения му син Иво Карамански и четвърта рожба на инфлуенсърката Антоанет Пепе.

След това замина със съпругата си Нели Атанасова на почивка в Гърция, за да се порадва на слънцето, морето, гръцката кухня  и най-вече на прелестите на жена си.

Актьорът за кой ли път показа, че тях рутина и скука не го лови и двамата са така лудо влюбени, както в началото.

За доказателство Сано пусна горещи снимки на жена си от плажа, с които отвя джукести силиконки, плейметки и тунингонави мадами, и сложи и в джоба дори  25-годишните.

50-годишната бивша гимнастичка наистина предизвика желание у мъжете и завист у женската аудитория в мрежата с тези фотоси.

С тези горещи кадри „баба“ Нели показа, че времето е благосклонно към нея, а любовта на мъжа й е все така гореща и силна, както в началото.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.