Алисия пред goreshto.net! “Не съм бременна” (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Певицата няма да се радва на почивка това лято покрай ангажиментите с модния си бранд и музикална кариера

https://goreshto.net/goreshto/alisiya-pred-goreshtonet-ne-sam-bremenna-ekskluzivni-snimki/131397 Goreshto.net
Алисия пред goreshto.net! “Не съм бременна” (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Певицата няма да се радва на почивка това лято покрай ангажиментите с модния си бранд и музикална кариера

Имаме новина! Алисия не е бременна, въпреки сплетните и измислиците, които се тиражират по неин адрес от жълти медии. Нито бебе, нито ваканция по екзотичните плажове се очертават това лято за жената с ангелски глас, изпяла едни от най-големите хитове в попфолка. Явно от новогодишната баница на певицата й се е паднала работата, т.к. буквално цяло лято ще е ангажирана с новите си музикални проекти и последната й фешън колекция.

 

Ето какво сподели Алисия ексклузивно за kliuki.bg по повод абсурдните слухове по неин адрес:

 

“Не съм бременна.

Много е несериозно да се правят подобни изводи от една по широка дреха.

От доста време насам съм ангажирана с реализацията на песни и видеоклипове които планувам да излязат в един ден през месец май. Първоначалното ми желание беше да бъдат повече на брой, но ще се спра на около 5 най-вероятно. Защото по останалите има още да се работи.

Бранда ми за дрехи AliceEvis също отнема голяма част от времето ми, тъй като имаме интерес от държави извън границата на България и се работи много в тази посока.

Почивка за лятото не планирам и най-вероятно няма и да планирам защото няма да ми остане такова свободно време”, сподели тя пред наш репортер.

 

А ние очакваме с нетърпение новите й парчета, за които се обзалагаме, че ще разбият музикалните класации.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.