Алла Пугачова колабира! Какво се случва с Примадоната

https://goreshto.net/goreshto/alla-pugachova-kolabira-kakvo-se-sluchva-s-primadonata/136870 Goreshto.net
Алла Пугачова колабира! Какво се случва с Примадоната

Състоянието на Алла Пугачова е много тежко, здраво закъса със здравето

75-годишната руска звезда е колабирала. Причината е в твърде горещия климат на Кипър, където в момента тя живее със семейството си. В добавка, в южната страна, също така е доста задушно, което е причинило припадъка на певицата.

Прочутата прима на съветската естрада наистина е в тежко здравословно състояние, информира и шоуменът и неин близък приятел Стас Барецки.

По думите му звездата се нуждае от специално лечение.

„В Кипър наистина е много горещо и задушно. Като човек с бяла кожа, каквато има Алла Пугачова е доста опасно да се живее при такива климатични условия.

Тя наистина се чувства много зле тук. Аз съм готов да я изпратя в най-добрата клиника в Беларус, където я обичат и уважават, за да стабилизират здравето й. За тях тя е Примадоната“ заяви интервю Барецки.

Той изрази увереност, че в Беларус не само ще й помогнат, ами и ще стабилизират здравето й. По думите му Алла Пугачова наистина е останала без пари, а вече и здравето й е закъсало.

Хора от обкръжението на руската дива свидетелстват, че тя има проблеми със сърцето и кръвоносните съдове. Певицата  е планирала да се премести в Латвия, където климатът е доста по-прохладен.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.