Алла Пугачова се обезобрази!Модата й „изяде главата“

https://goreshto.net/goreshto/alla-pugachova-se-obezobrazimodata-y-izyade-glavata/114117 Goreshto.net
Алла Пугачова се обезобрази!Модата й „изяде главата“

Алла Пугачова заприлича на мумия

И то след скъпи и прескъпи пластични операции. Руската естрадна легенда, която замина да живее в Израел е легнала под ножа, за енти път, за да се подмлади. Тя има млад съпруг до себе си и трепери той да не залитне по по-младо гадже.

Примата се появи на фестивал на Юрмала, за да гледа участието на близка приятелка. Но фейса й изуми присъстващите. Тя лъсна с опъната кожа, като на мумия, без бръчки по лицето и около очите, повдигнати вежди и изострени скули.

Напълно новото лице изуми и тези, които я видяха в мрежата. Мнението на хората се раздели на две. Едни я поздравяваха за младежкия й вид, други доста накастриха 74-годишната звезда.

„Приличаш на мумия“, „По-добре е да остаряваш с достойнство, както го правят много от световните звезди, вместо да приличаш на чучело“, „Кой заблуждаваш, себе си ли или искаш да си докараш куп болести“, са само част от нападките в нета.

Оказа се, че Алла Пугачова си е направила козметична интервенция, при която на по-дълбоко ниво се изглаждат бръчките, чрез стимулиране на колагена. Само че водещи спецове в дерматологията коментират, че кожата на звездата е изтъняла толкова, че при поредното лягане под ножа кожата й може да се „сцепи“, буквално. Затова повече не бива да се подлага на подобни операции.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.