Ама наистина ли?Златка Райкова стана с@кс гуру и разсмя всички

https://goreshto.net/goreshto/ama-naistina-lizlatka-raykova-stana-s-at-ks-guru-i-razsmya-vsichki/116059 Goreshto.net
Ама наистина ли?Златка Райкова стана с@кс гуру и разсмя всички

За заместничка на Наталия Кобилкина ли се взе Златка Райкова?

Или толкова се е заслепила преди сватбата си, та не спира да ръси мъдри съвети по любовните теми. Не е тайна, че Русата Златка има богат креватен живот с доста мъжаги, затова се пробва да дава акъл на дамите какво да правят с мачовците.

Шавливото блонди обясни на тези, които я слушат, че мъжете мразят две неща-жени комплексарки и властни мадами, които се налагат.

Определено Златка е от тези мадами, които се пъчат и пердашат собствения си пол, а пред мъжете мяукат. Още помним участието й в Къщата на Големия брат, когато бе все още с Благо Джизъса. Наперена и скандална, насаме с любовчия № 1 се чудеше как да му се умилква, да му угажда и да му стане „покорна подметка“.

А дали самата тя не е комплексарка, отговориха й мъжете. Те доказаха на силиконката, че е такава, защото „нищо не харесва по семе си и изцяло е променила не само фейса, но и тялото си“.

„Е, ако това не са жестоки комплекси, здраве му кажи“, нахвърлиха й се мъжете в нета.

Другото, което Златка Райкова обясни с ищах е как да се „сложиш на мъж, ако го харесаш“.

„По-добре да те отхвърлят, отколкото да не си се пробвал“, е веруюто на Злати. А мнозина се питат къде гледа Карен и не е ли време да „озапти“ разгонената си женичка.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.