Ами сега? Бившата на Митко Рачков се хвана да работи

https://goreshto.net/goreshto/ami-sega-bivshata-na-mitko-rachkov-se-hvana-da-raboti/112381 Goreshto.net
Ами сега? Бившата на Митко Рачков се хвана да работи

Бившата на Митко Рачков жива да я ожалиш

Плеймейтката Анита Димитрова чукна 24 в средата на юни. Тържеството мина семпло и скромно, само с най-близките й. Миналата година обаче то бе пищно, шумно, с много гости, в изискан ресторант. Защото, за него плащаше бившото й гадже Димитър Рачков.

Три години Анита не знаеше що е работа. Според близки до екс гаджетата комика пръскал по силиконката по петнадесет бона месечно за чанти, дрешки и други екстри. Тя живееше и в просторната му къща край езерото Панчарево и се ширеше на 300 квадрата.Най-голямата болка за Анита била най-вече тузарската къща, а не толкова връзката й с близо 24 години по-големия от нея актьор.

Рачков обаче бързо забрави Анита и с днешна дата е запленен от 39-годишната сладкарка Камелия Андонова. Тя върти собствен бизнес и по снимките им си личи, че двамата са запленени един от друг.

А на „милата душичка“ Анита й се налага да работи и с труд да изкарва хляба си. Жива да я оплачеш! Това тя съобщи на рождения си ден, пред най-близките си.

„От днес нататък ще работя като брокер на недвижими имоти. Със страст и желание ще се влея в тази индустрия. С нетърпение очаквам предизвикателствата и възможностите, които ще ми донесе тази стъпка в кариерата ми“ ,уж с апломб съобщи „благата вест“ тунингованата мацка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.