Анастасия от „Фермата“ и преди правила опити за самоубийство

Жизнерадостната на пръв поглед дама често изпадала в тежки депресии и взимала силни хапчета

https://goreshto.net/goreshto/anastasiya-ot-fermata-i-predi-pravila-opiti-za-samoubiystvo/120224 Goreshto.net
Анастасия от „Фермата“ и преди правила опити за самоубийство

Жизнерадостната на пръв поглед дама често изпадала в тежки депресии и взимала силни хапчета

Покойната Анастасия Жайгарова несъмнено ще остане в историята на Фермата като една от най-колоритните й участнички. Тя сложи край на живота си преди няколко дни, а тъжната вест бе съобщена от приятелката й Натали Трифонова и хвърли всички в шок. Никой не очакваше, че позитивната и забавна блондинка ще си отиде така от този свят на едва 45 години. Не е споделяла да страда от някакви заболявания.

 

Както вече стана ясно Сия, както я наричаха приятелите й се е самоубила, скачайки от терасата на дома си в столичния квартал „Бъкстон“. Не е оставила и предсмъртно писмо. Приятели и колеги събират пари за погребението й.

 

Блондинката, която завършва актьорско майсторство, но работеше като фризьор се пренесе в Отвъдното на 27 октомври. Апартаментът й бе запечатан от органите на реда и се води разследване по случая. Първата и основна версия е, че е скочила сама от терасата на жилището си, а по всяка вероятност причината за това крайно решение, е мъж.

Нейни приятели разкриват, че това не е първият й опит да сложи край на живота си, но досега са били все неуспешни. Жизнерадостната на пръв поглед дама често изпадала в тежки депресии и взимала силни хапчета. Хора от близкото й обкръжение разкриват, че от доста време се опитвала да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата.

 

Дъщеря й, която работи като стюардеса, написа в социалната мрежа: „Майка ми не е сред нас вече, но всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше, без да иска, дори когато гаснеше. Поддържайте жарта й, запалете сърцето на някого в чест на мама. Сиреч – живейте, за да предавате нейната любов. Никой не разбра Анастасия. Но както казваше тя: „Нас ни дели един вагон книги“. А може би и нещо повече. Сбогом, мамо! Обичам те сега и във всеки друг мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете“. Чрез сърцераздирателния пост единственото й дете се прости със Сия.

 

В социалните мрежи не липсват и коментари по отношение на предателствата от страна на приятелките на Анастасия.

„Сия си посегна на живота заради дружки като Натали Трифонова, които спят с гаджетата на приятелките. Така и не откри щастието, а Натали и майка й използваха Анастасия, докато нямаха богат спонсор дядка, за да им прави косите безплатно. След това Натали преспа с гаджето на Сия и приятелството им приключи. Е, сега гузната Натали Трифонова си публикува техни общи снимки и скърби. Доста е грозно да си прави пиар на гърба на умрели“ – гласи един от коментарите, който така и не става ясно дали е истина или е силно преувеличен.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.