Андре Токев: Няма да работя в Нова!

Топ кулинарят твърди, че на Запад това е нормално

https://goreshto.net/goreshto/andre-tokev-nyama-da-rabotya-v-nova/53557 Goreshto.net
Андре Токев: Няма да работя в Нова!

Топ кулинарят твърди, че на Запад това е нормално

При все, че наскоро гастролира в „Хелс Китчън“, се оказва, че шеф Андре Токев няма да се присъедини към екипа на Нова тв.

 

Славният готвач и ресторантьор твърди, че засега си остава в bTV. Допълва, че към момента освен, че тече предаването „Ловци на храна“, обмисля и нови проекти. Уточнява, че двамата с шеф Петър Михалчев само гостували в Нова тв по покана на шеф Виктор Ангелов, но това не означавало, че ще имат и за в бъдеще редовен ангажимент там.

 

Топ кулинарят отбелязва, че тримата просто хапнали, пийнали и си припомнили старите времена, в които тримата били жури в „Мастършеф“. Кулинарят от българо-немски произход напомня, че на Запад е абсолютно нормално колеги готвачи да си разменят визитки, ако работят за конкурентни медии.

 

Оказва се обаче, че от bTV не са никак доволни от появата му в конкурентната телевизия.

Запознати твърдят, че ръководството планира да ограничи с договор Токев, за да възпрепятстват бъдещи прояви от подобно естество.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.