Андреа Банда продава потник за 480 лева

За момента удря на камък с търговията на парцалките си

https://goreshto.net/goreshto/andrea-banda-prodava-potnik-za-480-leva/53082 Goreshto.net
Андреа Банда продава потник за 480 лева

За момента удря на камък с търговията на парцалките си

Андреа Банда е поредната родна знаменитост, решила да се избави от ненужните си дрехи.

За момента брюнетката все още не е направила специална страница, където да продава парцалите си. Тези дни обаче пусна 2-3 артикула, които търсят новите си собственици.

 

Прави впечатление, че милионерската щерка иска 480 лв. за нов потник. Бившата труженичка от „На кафе” качи снимка от която става ясно, че одеждата струва почти 1300 лева. Очевидно тя е броила толкова пари за дрехата, която така и не облякла.

 

След като е решила, че няма да се наконти с въпросния топ, тя го е обявила за продажба. За нейно огромно съжаление обаче не се появиха желаещи за парцалчето. А и съвсем разбираемо, предвид, че преобладаващата част от българите едвам свързват двата края и не могат да си позволят да дадат такава колосална сума за някаква си дрешка.

 

Последователи на брюнетката коментират, че никой, който е готов да даде 500 лв. за един потник, няма да си го купи от Инстаграма й, а ще си го поръча от магазина.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.