Андреа призна: Бях алкохоличка, сега съм развалина!Но все пак захапа и колежка

https://goreshto.net/goreshto/andrea-prizna-byah-alkoholichka-sega-sam-razvalinano-vse-pak-zahapa-i-kolezhka/116109 Goreshto.net
Андреа призна: Бях алкохоличка, сега съм развалина!Но все пак захапа и колежка

„Панаири, панаири“, както се пее в една известна песен на Лили Иванова, ги върши Андреа

Андреа не спира да се излага и нещата изглеждат още по-гротесни.

Дали защото осъзнава все пак, че кариерата й е наникъде, а тя отдавна е заорала дъното, но певицата върши все по-безумни неща. Го не бяха пошли снимки или скандални видея, на които тя се гърчи като червей. Затова реши да наблегне на скандалите.

И сега реши да блесне, като „захапа“ колега. И то не кого да е, а вървежния в момента Меди.

След като Меди я отсвири по доста болезнен начин, просто не я отрази, тя се нахвърли на неговата шефка на компанията. Андреа нарече Сашка Стоянова-проста шивачка.

„Крива и смешна, тази Сашка винаги е била такава! Една обикновена шивачка.Мога много неща да разкажа за нея, от които дори коцкарите ще се изчервят, ама нейсе. Доброто възпитание не ми позволява“, гракна Андреа, а мнозина се запитаха дали това наистина е добро възпитание.

След тирада от хейтове, Андреа все пак успя да се измъкне от конфузната ситуация, като се оправда със залитането си по чашката.

„Да, преди пиех много и то големи количества. Но се отървах от алкохолната зависимост с помощта на специалист. Само че сега вече съм една развалина“, обясни неадекватното си, на моменти, поведение бившата на Кубрат Пулев.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.