Анджелина Джоли може и да загуби децата си!

https://goreshto.net/goreshto/andzhelina-dzholi-mozhe-i-da-zagubi-decata-si/112713 Goreshto.net
Анджелина Джоли може и да загуби децата си!

Анджелина Джоли преживя труден период, заради развода си с Брад Пит

Изглежда стресът, разправиите около развода, раздялата на имущество, скандалната известност, й са се отразили повече от зле.

В миналото Анджелина Джоли е била бунтарка, дори си е позволявала доста волности, що се отнася до морал и съблюдаване на обществени ценности. Тя  е залитала по крайности и вероятно тази е причината да държи строго и изкъсо наследниците си.

Звездата от Холивуд има шест деца, като три са биологични от връзката й с Брад Пит, останалите са осиновени. Интересното е, че тя никога не ги е пускала да учат, а те са били обучавани само в дома им, като частни ученици. Актрисата винаги ги е придружавала, където и да отидат. Ако се е налагало да бъдат на някакво събитие, тя е била плътно до тях.

Вероятната причина за този страх е децата й да не бъдат застигнати от някакво зло като отвличане с цел рекет, защото са известни и богати. Другата евентуален страх на звездата е да не залитнат по пороци, като дрога, пиянство и безразборен с@кс.

Тревогите й донякъде са оправдани, но все пак актрисата би трябвало да отпусне малко каишката. Иначе може напълно да загуби децата си, защото те са в опасната тийнейджърска възраст, коментират близки до нея. Както свободолюбивата Шайло Пит например, която грейва и става неузнаваема, когато майка й не е наблизо.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.