Анита Димитрова вече се сблъсква със сериозен семеен проблем едва няколко месеца след брака

Изглежда в най-скоро време ще си върне бащината фамилия

https://goreshto.net/goreshto/anita-dimitrova-veche-se-sblaskva-sas-seriozen-semeen-problem-edva-nyakolko-meseca-sled-braka/143100 Goreshto.net
Анита Димитрова вече се сблъсква със сериозен семеен проблем едва няколко месеца след брака

Изглежда в най-скоро време ще си върне бащината фамилия

Макар бившата възлюбена на Димитър Рачков да е омъжена само от няколко месеца, вече се сблъсква със сериозни семейни проблеми. Запознати разкриват, че тунингованата блондинка е пред развод с мъжа си Никълъс Стемпер, а причина за това е, че Щатите отказват да й издадат виза. От посолството са разучили, че хасковлийката е придружавала съмнителни израелци и руснаци на воаяжи и заради това не желаят да й дадат така необходимия й пропуск, с който да замине при мъжа си.

 

Дори и фактът, че двамата са се венчали едва преди няколко месеца, не успял да наклони везните в полза на новоизлюпената госпожа Стемпер, както вече се представя Анита в социалните мрежи. Липсата на виза силно изнервяла мъжа й, който дори поставил ултиматум на блондинката, че или до няколко месеца ще получи достъп и ще замине за Щатите, или двамата се развеждат.

Освен това той вече се усещал за причината, поради която Анита не може да отлети Зад океана, но тя упорито отричала да е била компания на съмнителни богаташи, търгуващи с оръжие.

 

Близки до блондинката разкриват, че тя няма да носи още дълго време новата си фамилия и вероятно отново ще стане Димитрова в най-скоро време, при това за неограничен период. А и нека припомним, че самата Анита намекна още преди сватбата, че двамата вероятно първоначално ту ще се събират, ту ще се разделят заради визовия проблем.

 

Както е известно обаче, Щатите вече не дават току-така мизи и не една и две двойки бяха попарени след неколкократни откази на посолството. Именно такъв бе и случаят с топ модела Цеци Красимирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.