Антония Петрова проговори за развода!Къде изчезна наперената Тоца

https://goreshto.net/goreshto/antoniya-petrova-progovori-za-razvodakade-izchezna-naperenata-toca/110451 Goreshto.net
Антония Петрова проговори за развода!Къде изчезна наперената Тоца

Къде изчезна наперената Тоца, питат потребителите

Защото след толкова дни циркулиращи горещи слухове за предстоящ развода с Ивайло Батинков, бившата миска все пак проговори.

„Не се развеждам!Просто вече не качвам снимки за живота с мъжа ми и децата, защото събрах много негативна енергия ,злоба и завист. Затова реших да не публикувам нищо и така ще бъде поне известно време“, би мижавото обяснение на Антония Петрова. Само че остана някак глухо, ненахъсено, нетипично за наперената миска.

Потребители в нета бяха вдигнали лице от непрекъснатото заливане на мрежата от нейна страна с това колко велики са всичките Батинкови, какво ядат, пият, къде и с какво се хранят, пътуват и разбира се, колко гениални са децата им.

Според слуховете обаче нейния „многофункционален мъж“, както го представи Тоца, отдавна й  слагал рога и в един момент тя разбрала очевадната истина. Затова подала молба за развод, като го заплашила да остане във фирмата, за да се грижат заедно за общите им синове.

Само че Антония Петрова упорито твърди, че със съпруга й са заедно през всичките часове на денонощието и няма как той да й е кръшкал. Дали обаче казаното от нея е само защитна реакция на обидена жена, само бъдещето ще покаже.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.