Аня Пенчева не спира да плаче: Не искам да я виждам!

https://goreshto.net/goreshto/anya-pencheva-ne-spira-da-plache-ne-iskam-da-ya-vizhdam/132565 Goreshto.net
Аня Пенчева не спира да плаче: Не искам да я виждам!

Аня Пенчева не е на себе си от мъка

Синът й Ангел Караньотов не спира да плаче на рамото на майка си. Младият мъж бил безутешен, защото майката на сина му Борис го напусна преди година.

Напористата Ива Русинова вече е в прегръдките на друг мъж и няма никакво намерение да се връща назад. Ангел все още се надявал жена му да се прибере при него, докато майка му го утешавала, че ще си намери по-добра жена.

Дрифтърката обаче била влюбена до уши и изобщо не искала да чуе за Ангел. Проблемите на мотосъстезателката  и сина на актрисата започнали преди около четири години, когато се родил сина им. Ангел искал жена му да се грижи за детето и да не мисли за работа.

Ива обаче била доста амбициозна и не искала да стои в къщи, и да се грижи само за домакинството. Кавгите стартирали и когато амбициозната Ива вложила голяма сума пари, за да вземе летището на Дупница под аренда, за да направи състезателна писта.

Именно там се запознала с новия си мъж, който също бил запален дрифтър  и се занимавал с мотори.

След като Ива се разделила със сина й, Аня Пенчева не поддържала никаква връзка със снаха си. Дори не й звъняла, за да се интересува какво прави внучето й.

„Не искам да я виждам! Не ме интересува, тя разби сърцето на сина ми, безсрамница!“, плачела  и нареждала актрисата.

Тя още от самото начало не харесвала Ива, а когато кръстила сина си на името на баща й, Аня Пенчева се разочаровала тотално.

Източник: Интриги. бг, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.