Арнолд Шварценегер полудя по новата си

https://goreshto.net/goreshto/arnold-shvarceneger-poludya-po-novata-si/112385 Goreshto.net
Арнолд Шварценегер полудя по новата си

75-годишният Арнолд Шварценегер се носи на крилете на любовта

Бившият губернатор е влюбен в 48-годишната Хедър Милиган. Тя е масажистка и физиотерапевт, а наскоро откри и ортопедична и спортна физиотерапия.Въпреки голямата разлика във възрастта, цели 27 лета, двамата са заедно вече от няколко години. И връзката им показва, че за любовта граници няма.

Разводът на Шварценегер с Мария Шрайвър продължи дълго и стана известен като един от най-продължителните в света на известните в Америка. Двамата подадоха документи за разтрогване на брака през далечната 2011, но едва тези дни той бе официализиран.

Не се знае дали Мария има мъж до себе си, но Арчи е продължил смело напред и  по всичко личи, че е уцелил джакпота.

Негови авери му завиждат за русата красавица и го смятат за голям щастливец. Понеже двамата са си допаднали не само в кревата и между тях наистина има химия.

Въпреки че не тренира активно, както в годините на най-голямата си слава и участието си в „Терминатор“, актьора е в топ форма. Двамата с любимата му жена не спират да се разхождат, да карат колела и изобщо де се движат активно.

Двойката предпочита да стои далеч от публичното пространство и прожекторите, и води сравнително скромен живот. Шварценегер и Хедър също не са забелязвани често и по светски събития.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.