Асен Блатечки: Не съм готов да се откажа от сцената

Коженото яке е задължителен елемент още от ученическите му години

https://goreshto.net/goreshto/asen-blatechki-ne-sam-gotov-da-se-otkazha-ot-scenata/53608 Goreshto.net
Асен Блатечки: Не съм готов да се откажа от сцената

Коженото яке е задължителен елемент още от ученическите му години

Несъмнено Асен Блатечки е безапелационен секссимвол. Казано с други думи, той е това, което бе Стефан Данаилов през соца.

 

По примера на учителя си Ламбо обаче към обаянието си добавя и талант, както и упорит труд в ролите си на сцена и пред камера. Едва ли има българин, който да не е гледал превъплъщенията му.

 

Категоричен е обаче, че никога не се е замислял да стане преподавател, тъй като това е нещо много отговорно. Ако се занимаваш с това, трябва да отдадеш цялото си време и енергия, допълва той. Освен това, ако учи други ще се наложи да спре да играе, а не е готов да се откаже от сцената.

 

За себе си казва, че не е нито лошо момче, нито плейбой, макар често да бива определян като такъв. По всяка вероятност тези определения са породени от излъчването му на хулиган в киното. Разбира се в реалния живот е правил бели, но никога не е бил гад. Никога не е правил мръсотия на някого, но като малък е бил много палаво дете.

 

Към момента има два мотора като единия е взел за дъщеря си Катерина. Синът му Борил иска да го остави на него, но още е твърде малък за това занимание. По всяка вероятност в най-скоро време ще се раздели с този мотор. Има една кола за ежедневно ползване и три, които са му за удоволствие. Бърза да уточни, че не са скъпи, но са със сантиментална стойност.

 

Коженото яке е задължително за него още от ученическите му години. Обожава кожените якета и си спомня, че първото такова му е от гимназията. Освен това харесва обувките, часовниците, колите и моторите.

Към днешна дата му липсва активното спортуване и заради това винаги когато може е на фитнес.

 

На 22 март става на 52 години, но не е сигурен, че ще обърне по чашка с приятели. Посочва, че е спрял да празнува рождените си дни около 30-те, когато вдигнал купон колкото малка сватба и добре се подредили. Оттогава не е почувствал потребност да си организира ЧРД парти.

 

Споделя, че към днешна дата има жена до себе си и се чувстват добре заедно. Чувства се много щастлив и обичан. Категоричен е, че децата не трябва да се планират, което идва да рече, че скоро може да стане татко и за трети път. Не крие, че ревнува и допълва, че за него това значи, че обича. Бърза обаче да уточни, че трябва да е в умерена доза, тъй като в противен случай става деструктивна.

Източник: Уикенд   

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.