Атанас Колев я изпусна: И Лидия се пусна разголена и гореща от плажа (Парещо фото)

https://goreshto.net/goreshto/atanas-kolev-ya-izpusna-i-lidiya-se-pusna-razgolena-i-goreshta-ot-plazha-pareshto-foto/137094 Goreshto.net
Атанас Колев я изпусна: И Лидия се пусна разголена и гореща от плажа (Парещо фото)

Приказката между Наско Колев и Лидия окончателно е свършила

Рапърът  и чалга дивата вече не са заедно, а Лидия показа това по категоричен начин. И то е, като се пусна гореща и г@ла от плажа.

Лидия е още твърде млада, но удивителното е, че вече владее номера на бръмчалките. И то е полуразголена да хване някой с по-тлъст портфейл от бившия си.

Наско Колев нямаше парите, за да я води по скъпи екскурзии и да й купува маркови дрешки. На всичкото отгоре, заради сприхавия му нрав, пиячката и залитането по забранени вещества, скандалите станаха ежедневия в жилището, което обитаваха. На всичкото отгоре

Атанас Колев не само й крещеше и обиждаше, ами я и побийваше, твърдят комшии, които не един и два пъти са се оплаквали от звездните гаджета.

Лидия много пъти даваше шанс на любовта им, защото бе влюбена в Атанас Колев. Но накрая не издържа и вероятно това е окончателното й решение.

С избухливия си нрав и склонността си към насилие рапъра я изпусна и Лидия побърза да развее задни части на плажа и да се покаже в нета. „Че докле е младост“, защото времето лети и тя трябва да си намери човека с голямото портмоне, който да я глези, коментират в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.