Атанас Месечков слиза от сцената

Двамата с д-р Неделя Щонова продължават да са близки

https://goreshto.net/goreshto/atanas-mesechkov-sliza-ot-scenata/136068 Goreshto.net
Атанас Месечков слиза от сцената

Двамата с д-р Неделя Щонова продължават да са близки

Атанас Месечков смята, че вече се намира на такъв етап от кариерата си, в който е по-подходящо да журира, отколкото да танцува. Макар хореографът да е запазил близост със сценичната му партньорка д-р Неделя Щонова, очевидно негативните коментари по повод нагласената им победа са започнали да му идват в повече. Зарича се, че повече няма да участва като танцьор в „Денсинг Старс”. „Ако ме поканят за жури, ще се съглася! Иначе нямам нито време, нито физическа възможност!”, категоричен е Месечков.

 

Той се хвали, че е завел семейството си в Париж след края на „Денсинг Старс".

„Наистина е любимият ни град, върнахме се за трети път. Предишния път празнувахме петата годишнина от брака ни във френската столица с жена ми, сега заведохме и децата. Заради непрекъснатата ми заетост в „Денсинг Старс” не можех да ги виждам много, затова решихме да им подарим едно ходене до „Дисниленд", на което да се насладим заедно. Духът на Париж с неговата култура, архитектура, кухня няма как да не ни харесва. Винаги с голямо желание се връщаме, но обичаме още Рим, Милано, Виена. Това са все любими наши места”, разказва популярният танцьор.

Откакто се ожени за заможната собственичка лаборатории Кремена, Месечков не страда от липсва на финанси и няма нужда да работи.

„Подготвям през декември танцов спектакъл – бенефис с моите партньорки на паркета. Надявам се да участват и приятели като Маги Джанаварова, Поли Генова. Всичките ми партньорки от участията ми в „Денсинг Старс” през годините също ще бъдат поканени”, коментира Атанас.

 

Преди 8 лета той се венча за богаташката и оттогава животът му коренно се промени. Месечков беше зарязал медийните изяви и умело се възползваше от активите на партньорката си. Покрай „Денсинг Старс" реши да се върне на екран, но вече няма особено желание да се вихри на дансинга.

 

Преди да се отдаде на семейния живот, Наско излизаше и спеше основно с мъже, ала копнежът му за наследници се превърна в приоритет и доведе до брака му с Кремена. Те имат син и дъщеря – Айлин и Давид.

 

Запознати издават, че хореографът слушал жена си за всичко, защото от нея зависело материалното му благосъстояние. В началото тя била много хлътнала и толерантна към него, но вече започнала да показва лютия си нрав. Даже често се случвало да го мъмри на публични места, издават свидетели на свадите им. Атанас не си позволявал да й отвръща грубо, защото се притеснявал, че може да бъде зарязан. Стараел се да поддържа и външния си вид, за да покрива изискванията на съпругата си.

 

Преди 2 години се заговори, че Месечков си е присадил коса, но сега отново се подвизава с гола глава. Явно е преценил, че перчемът му стои неестествено, и го е разкарал.

 

Съпругата на Месечков има един развод зад гърба си, който се случи преди 8 години именно заради Наско. Първоначално били само приятели – тя посещавала залата му по танци като негова ученичка, но впоследствие нещата станали сериозни. Известно е, че бизнес дамата е много богата – тя е собственичка на най-голямата генетична лаборатория у нас и финансира всички начинания на мъжа си, води го по екзотични екскурзии и му осигурява ежедневен лукс в просторното им жилище в престижен столичен квартал.

 

Бисексуалният хореограф и благоверната му са заедно от 2016 г. Тогава вдигнаха пищна сватба с много гости край морския бряг. Преди да се ожени, Месечков имаше интимни връзки с различни мъже, включително имаше и гадже политик, но откакто е с настоящата си половинка, сякаш се е кротнал. Светските клюкари предполагаха, че танцьорът може и да се върне към старите навици, но той е категоричен, че тези истории са част от миналото му. „Пробвал съм какво ли не, нищо не ми е чуждо. Сега обаче съм семеен мъж”, отсича Месечков.

 

Наско винаги е искал голямо семейство и ето, че мечтата му се превърна в реалност. Освен малките Айлин и Давид, Кремена има още две пораснали деца от първия си брак. Те вече са големи и живеят отделно.

 

По време на „Денсинг Старс“ Месечков се контузи, но успя да завърши участието си, макар и с болки. Преди 16 години обаче хореографът имал доста по-сериозни проблеми със здравето. Тогава преживял тежка 12-часова операция заради тумор на хипофизата. За щастие, интервенцията приключила благополучно. Ето как Атанас описва симптомите, които го измъчвали по това време:

„Имах главоболие, виеше ми се свят, но го отдавах на преумората. Получих нещо като спонтанен припадък. Веднага тръгнах по лекари, за да разбера какво ми е. Накрая се оказа, че е тумор. на хипофизата – доброкачествен. Почувствах нещо едва когато образуванието започна да кърви. Неврохирург ми каза, че трябва да реагираме много бързо. Ако бях закъснял още малко, щях да ослепея”.

 

Днес танцьорът редовно си прави профилактични прегледи, за да е сигурен, че е в добро здраве. За това съдейства и съпругата му, която е в медицинския бизнес от години.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.