Айлин Бобева от „Ергенът“: Добрите момчета не са за мен!

Споделя, че добрите са й скучни и бързо й омръзват

https://goreshto.net/goreshto/aylin-bobeva-ot-ergenat-dobrite-momcheta-ne-sa-za-men/110163 Goreshto.net
Айлин Бобева от „Ергенът“: Добрите момчета не са за мен!

Споделя, че добрите са й скучни и бързо й омръзват

Оказва се, че нашумялата покрай „Ергенът“ каратистка Айлин Бобева никак не си поплюва, когато си харесва мъж.

 

Категорична е, че ако си пада по някого, не се стеснява да му го каже. Голяма част от колежките й от „Ергенът“ срещнаха любовта си след предаването, но не и тя. Споделя, че има много ухажори, но лошото е, че харесва „боклуци“.

 

Открай време имала слабост към лошите момчета, които да я държат в напрежение, тъй като в противен случай бързо се отегчавала. Категорична е, че добрите момчета не са за нея. наскоро стана ясно, че когато била 19-годишна, преспала с 37-годишен колега на майка й. По-късно каратистката призна, че пиперливите признания са нейни, но уточнява, че ги е направила в затворена група и не е очаквала, че някой ден ще станат обществено достояние. Не се срамува, а просто отбелязва, че на всеки се е случвало да прави глупости.

 

Фолк певицата Джия, която е близка приятелка на Айлин, има мъж до себе си от 2 месеца.

Бобева не крие, че е много щастлива за дружката си и се надява и нея да я споходи такова щастие. Към момента обаче се е отдала на работата си. След риалитито ангажиментите й на модел са се увеличили многократно и почти няма ден, в който да не е на снимки.

 

От близкото й обкръжение разкриват, че Айлин е постигнала целта си, тъй като се записала за участие в „Ергенът“, за да се сдобие с повече популярност. Тя твърди, че Евгени Генчев дори не е неин тип, но покрай изолацията в шоуто и липсата на комуникация с външния свят започнала да го харесва. Към днешна дата обаче той е затворена страница за нея. Дори се изненадва, че е имала апетити към него.

 

Няма силикон в бюста си, но пък за сметка на това не й липсват други подобрения – увеличила е устните си с хиалуронова киселина и има бондинг на зъбите. Все пак към днешна дата все още не е прекалила с корекциите и повечето зрители са на мнение, че е най-красивата участничка в „Ергенът“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.