Айлин от „Ергенът“ с първи пробив в киното

Тя се похвали с фотоси на снимачната клапа от „Ню Бояна Филм студиос“

https://goreshto.net/goreshto/aylin-ot-ergenat-s-parvi-probiv-v-kinoto/54041 Goreshto.net
Айлин от „Ергенът“ с първи пробив в киното

Тя се похвали с фотоси на снимачната клапа от „Ню Бояна Филм студиос“

Красивата каратистка Айлин Бобева, която блесна в риалитито „Ергенът“, излъчвано по bTV е с много по-големи амбиции от участието й в едно шоу.

 

Тя очевидно се е прицелила в киното и дори вече може да се похвали с първия си пробив там. Само преди няколко дни шампионката в бойния спорт показа няколко снимки на снимачната клапа от „Ню Бояна Филм студиос“. Именно по този начин тя обяви на феновете си, че вече има ангажимент в продукция за голям екран.

 

Не става ясно обаче нито за какъв жанр става въпрос, нито пък ролята, която й е поверена. Предвид факта, че е много добра каратистка, не е изключено да е получила роля в някой екшън, в който да разгърне способностите си.

Освен това може да е била наета и като каскадьор.

 

До този момент, освен в „Ергенът“, Айлин се е снимала и в музикални клипове, но си поставя много по-високи цели от това.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.