Айлин се показа без грим, няма да повярвате как изглежда (ФОТО)

Феновете й я харесаха още повече в натурален вид

https://goreshto.net/goreshto/aylin-se-pokaza-bez-grim-nyama-da-povyarvate-kak-izglezhda-foto/110172 Goreshto.net
Айлин се показа без грим, няма да повярвате как изглежда (ФОТО)

Феновете й я харесаха още повече в натурален вид

Красивата каратистка Айлин Бобева обича много макиажа, но се оказва, че и без грим изглежда повече от добре.

 

Това става ясно от един от малкото й фотоси в натурален вид, който звездата от „Ергенът“ публикува в профила си в социалната мрежа. Тя позира в леглото и изглежда абсолютно натурална.

 

Върху лицето й няма следи нито от пудра, нито от фон дьо тен, нито пък от червило, спирала или молив за вежди, които иначе са й любими. Феновете й дори са на мнение, че така изглежда много по-красива, отколкото с грим. Спортистката обаче е пристрастена към макиажа, който отдавна се е превърнал в нейно хоби. За разлика от много други представителки на нежния пол, тя не ползва професионални услуги на гримьори.

 

За всяка фотосесия се гримира сама. Разкрива, че се е научила от клипчетата, които е гледала в мрежата. Освен това следяла внимателно уроците на няколко световноизвестни професионалисти в тази област. Преди да придобие популярност в предаването на bTV, Айлин Бобева често се изявявала като гримьорка и получавала хонорари за услугата.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.