Айлин си „показа рогата“! Отрече се дори от корените си

https://goreshto.net/goreshto/aylin-si-pokaza-rogata-otreche-se-dori-ot-korenite-si/110170 Goreshto.net
Айлин си „показа рогата“! Отрече се дори от корените си

Айлин Бобева от вторият сезон на „Ергенът“ ще бъде запомнена със серия изцепки

Момата се опита два пъти да атакува риалити формата, въпреки че първия път ергенът Евгени й показа вратата. Тя се върна, за да му докаже колко много го обича, ама пианиста не се върза на приказките й.

Макар в предаването да не спря да мяука с глезено гласче и да пърха с мигли, доказвайки, че е способна на какво ли не, за да угоди на един мъж, притворството й бе разгадано.

Първо от Пам Велидис, която категорично заяви, че Айлин е  най-голямата лицемерка, която познава. По-късно това стана ясно и на пианиста, който не се поколеба да я натири два пъти.

Но маската й напълно падна, след като окончателно загърби „Ергенът“. И на най-предубедения стана ясно, че не толкова любовта я водеше към Евгени, а драпането за слава. Самата тя се издаде, като се похвали, че след формата значително е увеличала клиентелата си.

След което Айлин стори още един гаф.Тя се озъби на хейтърите, които непрекъснато я атакували заради произхода.

Наглостта й стигна дотам, че тя се отрече и от корените си, за да се покаже в нова светлина.

„Не съм туркиня, баща ми е с турски произход. Аз живея в България, имам българско гражданство, състезавам се за България и печеля състезания под българския флаг“, избухна „мъркащата“ Айлин.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.