Азис мечтае за се*с сцени в киното

Вече е готов с материалите за кастинг

https://goreshto.net/goreshto/azis-mechtae-za-ses-sceni-v-kinoto/54629 Goreshto.net
Азис мечтае за се*с сцени в киното

Вече е готов с материалите за кастинг

Кралят на поп фолка Азис се разгорещи в мечтите си.

 

Оказва се, че той мечтае да е актьор, но не какъв да е, а от тези, които изпълняват горещи сцени пред камерите, при това не в родни, а в западни кинопродукции.

 

Сцените от мечтите му са сравними с еротичната драма от 1986 г. „Девет седмици и половина“, с актьорите Мики Рурк и Ким Бейсинджър.

„Играе ми се мачо, алфа. Да накарам някоя жена да откачи по мен, да имаме еро*ични сцени, да я събличам, целувам, докосвам – нещо като в „Девет седмици и половина“. Да покажа колко съм добър в мимикрията“, споделя той.

 

Изпълнителят, който на 7 март чукна 45 години, дори вече си е набелязал екранната партньорка за превръщане на мечтата му в реалност. Оказва се, че в горещите му мечти е холивудската звезда Холи Бери, която вече е на 56, макар да не й личат. Азис бил привлечен от очите й, които според него създават впечатление, че всеки момент ще се разплачат.

 

Всъщност той вече има опит като актьор – дебютът му бе в „Столичани в повече“ по bTV през 2014 г., където влезе в ролята на готвач г*й зад решетките. След това е получил доста предложения за участия във филми и сериали, но нито едно от тях не го е привлякло и затова ги отхвърлил. Иска образът, който ще изиграе да му подхожда. Очевидно е решил, че много би му прилягала роля като тази на Мики Рурк в „Девет седмици и половина“.

 

В този ред на мисли не вярва, че ще получи възможност да се вихри в тази роля в български филм или сериал и затова мечтае за холивудска продукция, която освен всичко друго, би достигнала до по-голяма публика.

Дори е готов с материалите за кастинг, за каквито биха могли да послужат откъси от неговите клипове към песни.

 

Във видеото към дуета му с Галена А+Г=ВНЛ, Азис играе тъкмо мачо, който опипва задните части на колежката си, като преди това я е целунал, а тя му е забила шамар.

В клипа „Who cares“ пък се целува с един от най-известните по*но актьори в световен мащаб – Алек Мартен.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.