Азис направи взривяващо признание за интимния си живот

Категорично е против съвместното съжителство

https://goreshto.net/goreshto/azis-napravi-vzrivyavashto-priznanie-za-intimniya-si-zhivot/55022 Goreshto.net
Азис направи взривяващо признание за интимния си живот

Категорично е против съвместното съжителство

Макар през годините Азис да се е снимал в леглото и с мъже и с жени, твърди, че не би прекарал и една нощ нито с едните, нито с другите.

 

Той направи това твърдение в предаването на Николаос Цитиридис, където трябваше да отговори откровено на пикантен въпрос или да хапне нещо гадно, което в случая беше сладки изкушения, каквито той от години не е слагал в устата си.

 

Той разсъждаваше, че ако каже, че е спал с жена, всички ще хукнат след него с думите: „Искам и аз“. Ако пък каже „не“, хората ще си помислят, че лъже. Преди тези си разсъждения, той попита дали мастурбацията се брои. В крайна сметка така и не стана ясно дали е бил интимно близък с жена и как е станал баща за втори път.

 

Певецът изтъкна, че в семейството му няма теми табу. Говорят открито за всичко, тъй като се стреми да подготви децата си от малки за живота.

В шоуто певецът се появи хванат за ръка с колегата си Антонио, който не пожела да остане, а той на свой ред не изясни отношенията си с чернокожия младеж, с когото напоследък често споделят кадри в социалните мрежи, за които позират гушнати и даже се целуват.

 

В последно време Антонио често придружава певеца по участие и двамата изглеждат неразделни. По отношение на идеала му за мъж, Азис споделя, че не харесва красавци и допълва, че трябва да е леко грозноват, с обратна захапка, дебел врат и дебели пръсти на ръцете.

 

Кралят на фолка се оказа против и съвместното съжителство, тъй като според него то разваля взаимоотношенията. Ако с половинката му живеят заедно, тя би се превърнала в част от интериора и в един момент да му стане безинтересна, и да спре да го вълнува.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.