Бабинова и Зомбори направиха важна крачка

Наесен дъщеря им ще навърши 4 години

https://goreshto.net/goreshto/babinova-i-zombori-napraviha-vazhna-krachka/137470 Goreshto.net
Бабинова и Зомбори направиха важна крачка

Наесен дъщеря им ще навърши 4 години

Изглежда Весела Бабинова и Влидимир Зомбори, са сключили тайно брак след края на „Като две капки вода“. Припомняме, че преди няколко месеца се понесе слух, че двамата актьори, които имат дете, възнамеряват да узаконят връзката си, след като шоуто приключи. Тази сряда Зомбори отбеляза 36-ия си рожден ден, а половинката му в посланието си намекна, че вече е приела фамилията му.

 

„Един Мъж днес става по-голям с една година. Иска ми се само да е щастлив и здрав! Владо Зомбори, който беше моята опора и скъп приятел толкова време преди да ми светне, че отвсякъде си е husband material (материал за съпруг) и трябва да изясним някои неща. Ти си ГОЛЯМА РАБОТА, Влади! Толкова засега! Останалото – лице в лице. Не с Цветанка Ризова. А с мен, Весела Б-З. Честит рожден ден!“

С тези думи Бабинова поздрави мъжа си в Инстаграм като съобщи индиректно, че с него вече официално са семейство, след като от доста време живеят заедно, а дъщеря им Йоана ще навърши 4 годинки през есента. От начина, по който актрисата се е подписала, става ясно, че е госпожа Зомбори – „Весела Б-З“. Повече от очевидно е, че двете главни букви след първото й име, са съкращение на двойната фамилия. А и тя недвусмислено отбелязва, че рожденикът е „материал за съпруг“, което означава, че съжителството им вече би трябвало да е съпружеско, а не просто на съпружески начала.

 

Ако наистина са сключили брак, вероятно са го направили тайно, предвид факта, че до момента никъде не е излязло нищо за сватбата им – нито снимки, нито пък приятелски честитки… Може само да са подписали, отлагайки тържеството за по-късен етап, което напоследък е доста модерно сред звездите – или сключват граждански брак с по-скромна почерпка, а след време вдигат пищна сватба, или се женят само с кумове, а купона с приятелите оставят за подходящ момент, когато има свободни места в хубавите ресторанти, които обикновено са заети години напред.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.