Бъкингам се тресе! Развеждат ли се Кейт Мидълтън и принц Уилям

https://goreshto.net/goreshto/bakingam-se-trese-razvezhdat-li-se-keyt-midaltan-i-princ-uilyam/135109 Goreshto.net
Бъкингам се тресе! Развеждат ли се Кейт Мидълтън и принц Уилям

Тъмни облаци надвиснаха над Бъкингам

Феновете на кралското семейство са недоволни, че от двореца не дават никаква информация за състоянието на Кейт Мидълтън. Заради което подозират, че между Кейт и съпруга й Уилям зее непреодолима пропаст и двамата се развеждат.

„Ще ги притиснем, за да признаят за развода“, „От Бъкингам определено знаят, че Кейт и  Уилям се развеждат и развода е в ход, но мълчат, нищо не казват“, беснеят последователите на кралската двойка.

Те активно публикуват коментари в мрежата, с които се опитват да предизвикат официално изявление от двореца за двойката.

Нещата ескалираха дотам, че заподозряха принц Уилям в извънбрачна афера със Сара Роуз Ханбери. Новината се тиражираше упорито, което принуди самата Сара да отрече, че е имала нещо общо с Уилям.

42- годишната принцеса на Уелс призна в края на март, че има рак и се подлага на химиотерапия.Кралските експерти разкриха тогава, че Кейт Мидълтън била принудена да запише видео за състоянието си, понеже плъзнали слухове, че била починала и на събития ,както и на снимките се появявала нейна двойничка.

В края на април Кейт и  Уилям празнуваха 13-та годишнина от сватбата си и с това за известно време стопираха клюките за развода си. Близки до кралската двойка доверяват, че след диагнозата на Кейт двойката минала буквално през ада.

Принцеса Кейт получава безусловната подкрепа и от свекър си, крал Чарлз Трети, който я нарича „моята любима снаха“. И на него бе открит тумор на панкреаса.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.