Бъкингам се тресе: Таен любовник на Елизабет Втора слага ръка на наследството й?

https://goreshto.net/goreshto/bakingam-se-trese-taen-lyubovnik-na-elizabet-vtora-slaga-raka-na-nasledstvoto-y/110377 Goreshto.net
Бъкингам се тресе: Таен любовник на Елизабет Втора слага ръка на наследството й?

Наследниците на покойната кралица Елизабет Втора са в потрес

И то заради едно, малко известно пророчеството на великия френски гадател Нострадамус.Ако то се сбъдне, вероятно ще се появи роднина на таен любовник на кралица Елизабет Втора. И той щял да претендира за лъвски пай от наследството й.

 Предсказанията на френския ясновидец никак не са за подценяване, защото те се сбъдват векове след неговата смърт. Той е предсказал световните войни, наполеоновите войни и техния изход , убийството на Джон Кенеди, разрушаване на кулите-близнаци в Ню Йорк, дори смъртта на Елизабет Втора.

По тази причина членовете на кралското семейство са в шок.Наследството на покойния монарх възлиза грубо на 500 милиона долара.Именно към него е насочено не толкова известното досега предсказание на Нострадамус. Според него ще бъдат открити анонимни любовни писма на кралицата на Ввеликобритания с нейния любовник.Заедно с тях ще са открити и дарове, но от тях няма да стане ясно кой е анонимния мъж.

Затова това пророчество изправя косите на членовете на кралската фамилия.

Засега темата умишлено е игнорирана и не се смята за важна нито от кралското семейство, нито от поданиците на Острова. Но предсказанията на френския пророк винаги са будили огромен интерес, защото са се сбъдвали почти на сто процента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.