Българска гордост! Нашето момиче Каролина Йотова е финалист глобалния конкурс на института Конфуций в Китай! Гласувайте!

Единствената родна участничка в световното видео състезание търси подкрепа за първото място

https://goreshto.net/goreshto/balgarska-gordost-nasheto-momiche-karolina-yotova-e-finalist-globalniya-konkurs-na-instituta-konfuciy-v-kitay-glasuvayte/115136 Goreshto.net
Българска гордост! Нашето момиче Каролина Йотова е финалист глобалния конкурс на института Конфуций в Китай! Гласувайте!

Единствената родна участничка в световното видео състезание търси подкрепа за първото място

Българското момиче Каролина Йотова от института Конфуций в София, е единствената българка, участваща със свое видео на световния видеоконкурс CI Moments Global Short Video Collection Event в Китай. Родната гордост участва с авторски клип, озаглавен “Beijing, I’m coming!”, където разказва за образователното си пътуване в Поднебесната империя. Видеото е заснето от Каролина с много емоция и операторско майсторство и е истински празник за сетивата.

 

Със затрогваща публикация във Фейсбук, красивата и начетена Каролина призовава сънародниците ни да я подкрепят за да стане тя първата българка, спечелила глобалната видео награда:

 

“Здравейте!

Много ще бъда щастлива и благодарна ,ако ме подкрепите в конкурса за клипче от преживяване в Китай. Аз съм единствената българка ,която участва и се е заела с това предизвикателство. Прикачвам линк и клипче с подробно обяснение как се гласува.

 

Може на ден да се гласува 1 път от различни IP адреси , т.е може да гласувате от мобилни данни един път ,и на различни WiFi мрежи по един път. Моля споделете! Благодаря сърдечно!😊

 

Важно‼

Може всеки ден да се гласува!

 

Указания:

1.Сменете езика от китайски на английски от най-горния десен ъгъл ;

2.Плъзнете надолу и изберете Focus Section ;

3.Заглавието на моето клипче е -> Beijing ,I’m coming.

4.Натиснете Vote.

 

Линк за гласуване:  https://ci.cn/en/Moments-2023”, пише Каролина и очаква Вашата подкрепа.

 

Надпреварата се организира от Китайската фондация за международно образование (CIEF) и там се състезават участници от над 119 института Конфуций и 68 държави. С уникална перспектива, добре проектирани, красиви изображения и искрени емоции, конкурсът подчертава незаменимата роля на Институт Конфуций в преподаването на китайски като чужд език и показва важната му роля в насърчаването на културния обмен.

 

Очакваме Вашите гласове на интернет адрес: https://ci.cn/en/Moments-2023 и стискаме палци нашето момиче да стане победител. Успех, Каролина!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.