Бардак! Фолкаджийката Тиана бръмчи с ямболската мутра Бърджака, той я прави проститутка (СНИМКИ)

Провинциалният апаш я карал да шмърка, биел я и оправял приятелките й

https://goreshto.net/goreshto/bardak-folkadzhiykata-tiana-bramchi-s-yambolskata-mutra-bardzhaka-toy-ya-pravi-prostitutka-snimki-3/122798 Goreshto.net
Бардак! Фолкаджийката Тиана бръмчи с ямболската мутра Бърджака, той я прави проститутка (СНИМКИ)

Провинциалният апаш я карал да шмърка, биел я и оправял приятелките й

Родната чалга копае поредно дъно. Никому неизвестната певачка Тиана драпа да стане жрица на червените фенери в странство. За да изпълни мечтата си се е прилепила към долнопробната ямболска мутра Бърджака, с надежда той да й сводничи в бардаците на Виена. За тази гнусна и срамна мелодрама ни сигнализира наш читател, който познава извратената двойка от близо.

 

Гоцеделчевската гювендия, изпяла противното парче “Чукай”, била решена на всяка цена да пробие във вертепите на Западна Европа, но тъй като не блести с хубост, нито знае чужд език, а и нямала пари дори за нискотарифен билет, на първо време решила да стане държанка на треторазряден гангстер. Това е ямболският дебелак Димитър Костов, по прякор Бърджака, който бръмчи на дребни престъпления в крайните софийски квартали и дори районните ченгета не си правят труд да се занимават с него.

 

Според информатора ни, двете отрепки се запознали на нейно участие в Китен, където той я защитил от банда сводници. Трогната от жеста, Тиана го потърсила и започнала да излиза с него след като Митко я убедил, че е важна клечка в подземния бизнес и имал доста пари. Реално кешът му стигал само за менте парцалки и кафенета в Люлин и Надежда, но това са подробности. 

 

След поредния купон в оборотна Софийска чалготека, двамата се напили и надрусали като кучето и както си му е редът - Бърджака пребил държанката си, украсявайки лицето й със застрашаващи живота хематоми, морави синини и много кръв. Повод за тупаника станало мастийското поведение на Тиана, която се отърквала и разкрачвала на сепарето, пред погледите на група квартални гамени от агитките. Пияна като талпа, певачката дръпнала един от аверите му към тоалетната, и само тежкият юмрук на гаджето й предотвратил поредното грехопадение.

За да е пълен циркът, същата нощ Димитър Костов преспал с най-добрата й приятелка, а невярната парцалеса била изгонена на улицата, в най-буквалния смисъл. 

 

Въпреки чутовния резил и зверско унижение, на Тиана липсвал охолния живот, ето защо тя се върнала при него, лазейки на четири крака. Разпоретината му се примолила да я уреди на работа в чужбина като компаньонка, което й коствало поредния здрав пердах. Ямболският гангстер не само отказал да й сводничи, но дори я принудил да прекрати договора си с Фен ТВ. 

 

Сега Тиана безславно мие чинии и пере мръсните му чорапи, треперейки от страх кога пак ще й смени физиономията от бой.

Източник: crimesbg.com 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.