Бардак! Силиконова пачавра развежда комуниста Желю Ганчев – боса на пюретата “Ганчев”

Баровеца с Ролсройса май ще натири младата си жена Саня, сестрата на “малкото коте” на Валери Божинов

https://goreshto.net/goreshto/bardak-silikonova-pachavra-razvezhda-komunista-zhelyu-ganchev-bosa-na-pyuretata-ganchev-4/123789 Goreshto.net
Бардак! Силиконова пачавра развежда комуниста Желю Ганчев – боса на пюретата “Ганчев”

Баровеца с Ролсройса май ще натири младата си жена Саня, сестрата на “малкото коте” на Валери Божинов

Буен огън се е разгорял в кревата на един от най-маститите комунистически богаташи - приватизаторът Желю Ганчев. Босът на едноименните пюрета “Ганчев” в Асеновград, който според множество медийни публикации бил пръв другар на соцлидерката Корнелия Нинова, блажи насред пости с младо агнешко. Новата фурия в кревата му се казва Ивана, но предпочитала да я наричат с артистичния псевдоним Ивон. Точно така тя се представяла в сайтовете за възрастни, както и в каталозите за силиконова плът, където тарифата й вървяла по 300 лв. на час, а за цяла нощ прибирала хилядарка.

 

Сред клиентите си Ивон била известна като царица на аналната любов и обичала да парадира със стегнатите си и сочни задни части. Не случайно един от инстаграм профилите си тя е озаглавила privateivanASS, намеквайки какви екстри предлага на платежоспособни господа. Перверзната силиконка си е продупчила зърната с метални шишове за още по-голяма наслада на извратеняците.

 

Как и къде е забърсала “дядо Желю”, както Ганчев е по-известен в средите на нощните жрици, историята мълчи. Самата Ивон се хвалела, че му била отишла веднъж “на адрес” и от тогава той си я поръчвал почти всяка седмица като дори й давал да прави кръгчета с прословутия му Ролс Ройс, който преди години беше сниман със скоба. Благодарение на голямата й уста, клюката за креватните похождения на дъртия комунист се носи из цяла Южна България.

 

В пловдивския хайлайф Желю Ганчев е прочут ценител на женска плът като предпочитанията му клоняли най-вече към жрици на любовта, овършали половин България. Такава била и настоящата му съпруга Саня - сестрата на Бояна Генова, по-позната като “малкото коте” на Валери Божинов. По настоящем тя все още е омъжена за боса на пюретата и в социалните мрежи се представя като Саня Ганчева. Колко ще издържи бракът им и дали скоро майката на двете му малки деца няма да бъде натирена на пътя заради пачаврата с продупчени зърна, ще следим с любопитство.

 

Междувременно Ви представяме какво написа наш читател не отдавна по повод миналото на сестрите Бояна и Саня (запазваме автентичния правопис): “… ами сестра й?!?! сестра й ходи със дядо Жельо Ганчев - собственик на завода за пюрета Ганчев във Асеновград, който явно е изявен комунист призвоил го по време на незаконните приватизации, и сега разкарва задниците на тези две курви във всеизвестния му ролсройс. Питам аз - каква съвест какъв морал има тука - две сестри проститутки готови да ти го налапат за пари дори и на 70 годишен дядка и мъчещи за слава въпреки не чак толкова големите качества на модел които притежават, камоли на интерект. а доколкото разбрах и тази сестра е бременна и ще роди дете на този дядо Жельо.! какъв срам и какъв позор …”

Освен като производител на бебешки пюрета и прежаднял коцкар, Ганчев е известен като крупен бизнесмен и собственик на стотици декари български гори, върху които най-вероятно е сложил ръка по втория начин, заради тлъстите си връзки с хора по върховете на държавата. Не отдавна той се оплака, че в частната му гора край Своге били изсечени 1000 кубика дървесина и дори нарочи съседа си по имат, но злите езици говорят, че нещата не били съвсем така и май дядо Желю сам е топнал пръст в кацата с меда.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.