Башар Рахал се кротна и гледа детето на любимата си

Бившият й мъж Генадий никак не е доволен от това

https://goreshto.net/goreshto/bashar-rahal-se-krotna-i-gleda-deteto-na-lyubimata-si/53578 Goreshto.net
Башар Рахал се кротна и гледа детето на любимата си

Бившият й мъж Генадий никак не е доволен от това

Башар Рахал, който има две пораснали дъщери от проваления си брак с продуцентката Калина, гледа детето на настоящата си половинка – Райна Караянева – 9-годишният Антоний. Той е човекът, който го води на училище и се опитва да влезе в ролята на негов приятел.

 

Момчето живее предимно с майка си и поради тази причина актьорът е принуден да се грижи за него като за собствено дете. Дъщерите му от години са в Щатите и рядко се виждат с него.

Караянева насърчава близката връзка с Анатолий, макар истинският му баща да не е очарован от това й поведение.

 

Бившият й мъж – фитнес моделът Генадий Ников отбелязва, че с Райна са официално разведени и сега тя живее с Башар Рахал. Посочва, че предвид стеклите се обстоятелства, няма как да бъдат близки с него и припомня, че раздялата им била породена именно от факта, че Райна се залюбила с актьора, с когото си партнираха в шоуто „Лотария България“. Рахал бе водещ, а Райна – негова асистентка.

 

След като покрай работата постепенно си допаднали и се сближили, Райна напуснала съпруга си и заживяла с Башар. Той пък й помага да пробие в киното и благодарение на него Райна вече получи роля във филма „Завръщане“.

 

До връзката си с Райна, Башар бе известен с многобройните си авантюри. Откакто са заедно обаче, дали заради възрастта си (предвид, че вече наближава 50-те) или пък поради друга причина, но е факт, че той се е кротнал. Факт е, че винаги е предпочитал доста по-млади от него жени. Възрастовата им разлика с Караянева също е доста сериозна – цели 15 години. И двамата обаче твърдят, че това не пречи на връзката им.

 

Към днешна дата са неразделни и живеят под един покрив. Райна познава двете му дъщери – преди време пътуваха заедно до САЩ, а и често си организират почивки заедно. Хубавицата публикува фотоси от пътешествията им в социалната мрежа и дори си позволява да пуска любовни кадри с Башар. Последните й публикации в Инстаграм са от Тайланд, а неотдавна двамата бяха заедно в Дубай.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.