Бащата на Евгени Генчев се вживява в ролята на инфлуенсър

63-годишният Танко има цял фен клуб от ухажорки

https://goreshto.net/goreshto/bashtata-na-evgeni-genchev-se-vzhivyava-v-rolyata-na-influensar/139658 Goreshto.net
Бащата на Евгени Генчев се вживява в ролята на инфлуенсър

63-годишният Танко има цял фен клуб от ухажорки

Бащата на единствения за момента ерген у нас, срещнал любовта си в „Ергенът“, се оказа по-голяма кипра от сина си. Преди две години, Танко направи впечатление в шоуто на улегнал и стабилен мъж, но се оказва, че върти фен клуб от близо 5 000 ухажорки, които ежедневно залива със секси снимки по мускули в социалните мрежи.

 

Ако разгледате страниците на Евгени Генчев в социалните мрежи, ще видите няколко негови снимки и тук-там някой негов клип или запис от участие. По всичко личи, че младият музикант не си пада по авторекламата и вероятно поради тази причина преди време потърси популярност в риалитито на Би Ти Ви, докато далеч по-бездарни от него стават звезди, въоръжени само с по един телефон.

Едно обаче е повече от сигурно – скромността му далеч не е наследена от родителя. На своите 63 години Танко Генчев, за когото навремето в предаването съобщиха, че се занимава със селско стопанство, се скъсва да позира къде по мускули, къде по тениски, подчертаващи бицепсите му, понякога дори облечен, но задължително в пози ала Хулио Иглесиас със замечтано премрежен поглед, навяващ романтични асоциации на фенките му.

 

Той дори залива мрежата с поезия, сътворена лично от него:

Разби сърцето ми на пух и прах.

Във бездна се изгубих. Разкъсах се, но оцелях!

Безумно в теб се влюбих!

 

Сега се рея като лист… От ураган понесен! Сега аз чувствам, че съм жив. И… пиша най-красивата си песен!

Всяко от стихотворенията му е илюстрирано с негови снимки, а читателките се надпреварват да коментират и благодарят. Разбира се не липсват и хейтъри.

Изглежда половинката му Светла Генчева, няма нищо против поетичните и моделски изяви на съпруга си, нито я притеснява тълпата от фенки, следяща всяка негова дума и снимка. Освен, че са отгледали двама синов и имат внуци, те въртят и общ бизнес.

 

Всъщност Танко Генчев не се занимава точно със селско стопанство, а с търговия на селскостопански стоки. Това е предметът на дейност на една от четирите му фирми, а други две действат в областта на финансовите консултации, търговското представителство и посредничество, докато последната е за фризьорство, козметика и търговия. Именно в тази фирма негов съдружник е съпругата му Светла.

 

Прави обаче впечатление, че на страниците си в социалните мрежи, Танко не е публикувал нито една снимка със съпругата си или пък със синовете си. Там човек може да го види единствено сам или с майка му.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.