Бебе кротна скандалджиите Ернестина Шинова и Андрей Слабаков

https://goreshto.net/goreshto/bebe-krotna-skandaldzhiite-ernestina-shinova-i-andrey-slabakov/132296 Goreshto.net
Бебе кротна скандалджиите Ернестина Шинова и Андрей Слабаков

37 години брак имат режисьора Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

Това направо си е прецедент в тяхната гилдия.

Звездното семейство се слави и като абсолютни бохеми и вечни кавгаджии. Ернестина винаги е казвала за мъжа си, че „ако не го обичам толкова много, моментално бих го зарязала“. „Колко пъти съдбата ми е давала шанс да го оставя“, шегува се тя.

Двамата разкриват  и разковничето за дългогодишния си брак. „Караме се за абсолютни глупости. Ако се джафкахме за сериозни неща, няма смисъл от брака. Та поддържаме огъня жив“.

Но бебето напълно променило 63-годишния Андрей Слабаков и  61-годишната Ернестина. Това  е внучката им, която единствената им щерка Йоана роди на Свети Валентин. Празник, който преди двамата изобщо не тачели,  а днес им е любим.

Готови са да дават съвети, да споделят опит,да помагат, стига младите да поискат това. Дъщеря им е лекарка, а за зетя, съща лекар, не се говори нищо, защото не искал да е под прожекторите.

Андрей ужвал Ернестина още като студенти в НАТФИЗ. Попаднали в обща компания, но тя не му обръщала внимание. Имала го за интересен и интелигентен приятел, който има връзка с друго момиче.

„Абе ти не разбрали, че два месеца те свалям“, не издържал и й казал в очите Андрей, след което връзката им стартирала и продължава до днес.

Източник:  Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.