„Беднякът“ Веско Маринов купи втора луксозна вила за милион(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/bednyakat-vesko-marinov-kupi-vtora-luksozna-vila-za-milionsnimki/112644 Goreshto.net
„Беднякът“ Веско Маринов купи втора луксозна вила за милион(Снимки)

Веско Маринов е сред тези, които непрекъснато реват от финансов недоимък

По време на Ковид певецът не спираше да се оплаква, че изпаднал във финансов колапс и се наложило да съкрати целия екип на фирмата, както и балета си.

Цялата му апаратура била на кредит, а загубата изпразнила джобовете му, не спираше да се жали певецът. Оказа се, че това не отговаря на истината, а изпълнителят просто „обича да мрънка за пари“.Защото си е купил втори луксозен имот в затворения комплекс в Разлог.

Трубадурът от Полски Тръмбеш купил втора вила в алпийски стил в подножието Пирин планина, където вече има една, в която живее с актуалната си половинка Веселина.

Изцяло е от камък и дърво, на един етаж, с невероятна гледка към планината и огромен двор.

Напълно обзаведена и оборудвана е . Разполага с хол, трапезария,кухня, две спални, самостоятелни санитарни възли и веранда.

Закупена е изцяло с инвестиционна цел, като нощувката струва баснословните 500 лева на вечер.

Според запознати за закупуването на вилата певеца е броил един милион лева. Като част от парите са от хонорара му като жури в „Като две капки вода“.Другата луксозна дача закупил преди да го удари пандемията от коронавируса.

Веско Маринов има и огромен апартамент в Студентски град в столицата. Подари и голям апартамент на единствената си щерка, която го дари с две внучета- близначета преди две години.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.