Безплатни прегледи за холестерол в 2 магазина на Kaufland в София

Прегледите ще се извършват в аптеки BENU в „Люлин“ 3 на 22 юни и в „Манастирски ливади“ на 26 юни

https://goreshto.net/goreshto/bezplatni-pregledi-za-holesterol-v-2-magazina-na-kaufland-v-sofiya-2/136339 Goreshto.net
Безплатни прегледи за холестерол в 2 магазина на Kaufland в София

Прегледите ще се извършват в аптеки BENU в „Люлин“ 3 на 22 юни и в „Манастирски ливади“ на 26 юни

В аптеките на два от магазините в гр. София на най-голямата търговска верига у нас – Kaufland ще се проведат безплатни прегледи за холестерол в края на месец юни. Специалистите от аптеки BENU ще преглеждат всички желаещи да проверят своето здравословно състояние. Събитията ще се проведат на 22 юни между 11 и 15 часа в аптеката на Kaufland “Люлин“ 3 и на 26 юни между 12 и 16 часа в тази на Kaufland “Манастирски ливади“. За провеждане на прегледа не е необходимо предварително записване.

„BENU дойде в България с мисията да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта ни е да бъдем винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да дадем професионална консултация и добър съвет. Ние вярваме, че профилактиката е изключително важна част от здравеопазването и затова приветстваме всички, които искат да се прегледат, да направят това“, подчерта Антон Марков,  ръководител Бизнес към Потребителите за BENU България. Той допълни, че се наблюдава засилен интерес към здравословен начин на живот у нас - българският потребител е все по-информиран и осъзнат в избора си на хранителни добавки и качествени продукти.

Kaufland България и аптеки BENU стартираха стратегическо партньорство в името на своите потребители в края на 2023 година. Група ФЬОНИКС, собственик на аптеките, e една от най-големите фармацевтични вериги в Европа и пазарен лидер в редица държави. В края на 2022 BENU влезе и на българския пазар като онлайн аптека.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.