Безсрамник! Венелин Петков решен да съсипе майката на децата си

https://goreshto.net/goreshto/bezsramnik-venelin-petkov-reshen-da-sasipe-maykata-na-decata-si/126830 Goreshto.net
Безсрамник! Венелин Петков решен да съсипе майката на децата си

Колегите сериозно се притесняват за Николета Маданска

Журналистката се върна на работа, след като се раздели с мъжа си Венелин Петков

Водещата на Би Ти Ви е все така чаровна и красива, но изглежда доста омърлушена и умората се е отпечатала на лицето й.

Николета изглежда напълно изтощена, защото сама се грижи за отглеждането на двамата си сина от бившия директор на медията.

Тя напълно е поела грижите по отглеждането на Йоан и Михаил, като почти няма време за себе си. Още повече, че таткото на момчетата не само че не й помага в нищо, ами се стреми да я съсипе тотално.

След като напусна Венелин, Николета се премести да живее в Лозен, в къщата на родителите си.

Тя напусна дома на мъжа си в Бистрица, след като той не полагаше никакви грижи за отглеждането на децата им и съсипваше половинката си с постоянните си претенции и скандали, които вдигал почти непрекъснато.

Според колегите Николета била доста травмирана и измъчена след като се раздели окончателно с Венелин Петков.

Двамата бивши партньори са в истинска война за родителските права над децата. Венелин Петков настоявал да вземе синовете при себе си.

Той не спирал да залива всички институции със сигнали, в които обяснявал дълго и напоително колко лоша майка е бившата му половинка.

„Николета е крайно разочарована от отношението на Венелин. Направо е съсипана и ако не са техните да й помагат, буквално ще рухне“, жалят я нейните колеги.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.