Беззаконие! Извънбрачен секс и далавери в МО свързват шефката на ЦИК с мандатоносителя на Доган – най-крадливият военен министър Николай Цонев

https://goreshto.net/goreshto/bezzakonie-izvanbrachen-seks-i-dalaveri-v-mo-svarzvat-shefkata-na-cik-s-mandatonositelya-na-dogan-nay-kradliviyat-voenen-ministar-nikolay-conev-5/141895 Goreshto.net
Беззаконие! Извънбрачен секс и далавери в МО свързват шефката на ЦИК с мандатоносителя на Доган – най-крадливият военен министър Николай Цонев

Камелия Нейкова в тежък конфликт на интереси – била дългогодишна любовница на Цонев, негов зам.-министър в Министерството на отбраната и зам.-председател на партия “Нова алтернатива”, с която дерибеите ще ходят на избори

 

Беззаконието и бруталния конфликт на интереси, с които шефката на ЦИК Камелия Нейкова гази българското право са безпрецедентни. Тя трябва спешно да бъде освободена от поста, защото има опасност да опорочи изборния процес, заявиха наши източници от бившия Партиен дом след вчерашния цирк с регистрацията на дерибеите за предстоящия парламентарен вот.

 

Освен, че отказа да си влезе в ролята на председател на Централната избирателна комисия, заминавайки на безсмислена и никому ненужна командировка в Азербайджан в разгара на невиждана политическа криза, Нейкова имала всички предпоставки да използва властта си за да манипулира изборите в полза на Ахмед Доган.

Трима независими един от друг източника потвърдиха, че от 2008г. до неотдавна Камелия Нейкова е поддържала извънбрачна сексуална афера с бившия военен министър Николай Цонев, а креватните способности на зрялата дама й се отплатили със зам.-министерски пост в МО и зам.-председателски пост в партия “Нова алтернатива”, основана от Цонев през 2014 г.

 

Бивши служители в отбраната с погнуса си спомниха как двамата се опипвали безсрамно в служебните автомобили и трошели на поразия държавни пари за луксозни ваканции из лъскави международни курорти. С пари на данъкоплатците Нейкова и Цонев ползвали ведомствен апартамент на МО за да мърсуват на воля зад гърба на законните си половинки. Кабинетите във военното ведомство също не били пощадени от перверзния нагон на госпожата, която на пук на напредналата си възраст слагала в джоба си цяла рота плеймейтки по разкрепостеност и дашност.

 

Николай Цонев, който не съвсем без основание беше наречен от екс зам.-градския прокурор Роман Василев “абсолютен престъпник” заради далаверите в министерството на отбраната, вчера изгря като мандатоносител на Ахмед Доган, с чиято партия той ще се яви на изборите.

 

СБОР е новото име на партията "Нова Алтернатива", която беше основана от бившия министър на отбраната в тройната коалиция (БСП, ДПС, НДСВ с премиер Сергей Станишев). Тогава той стана министър от квотата на царската формация. По време на първото служебно правителство на Стефан Янев Цонев беше назначен за председател на борда на директорите "ВИК холдинга" към регионалното министерство. В ръководството на партията до 2022 г. бяха още председателката на ЦИК Камелия Нейкова, която беше назначена на поста от квотата на ИТН и строителният предприемач Александър Ваклин (подателят на сигнала, който доведе до осъдителната присъда на Десислава Иванчева)."

Съпредседател на партията е адв. Георги Гатев. Той е защитник на Румен Гайтански-Вълка, който се в ареста по обвинения за заема от 150 млн. лв. от ББР. Гайтански е сочен за близък до почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

 

Лидер на партия ЗНС (бел.ред. - другият мандатоносител) пък е Румен Йончев, който чрез нея е влизал в коалиции с различни партии и съответно е бил депутат от различни парламентарни групи – като се започне от БСП, премине се през "България без цензура" на Николай Бареков, през партията на Мая Манолова "Изправи се! Мутри вън" и се стигне до партията на бившия служебен премиер Стефан Янев "Български възход".

 

“Как може жена на възраст, която до вчера е мачкала чаршафите и е мърсила кревата на женения Николай Цонев с телесните си течности, утре да гарантира честни избори? Камелия Нейкова трябва на секундата да подаде оставка, защото тя не е достойна да бъде председател на ЦИК. Мястото й е в спалнята на дерибеите. Тя най-добре умее да брои пари, но не трябва да допускаме да брои бюлетините ако искаме да бъдем правова държава”, заявиха наши източници от няколко партийни централи, научили за скандалната й секс афера с Николай Цонев.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.