Бита ли е снахата на Маги Халваджиян? (Шокиращи снимки на синините й)

https://goreshto.net/goreshto/bita-li-e-snahata-na-magi-halvadzhiyan-shokirashti-snimki-na-sininite-y/127930 Goreshto.net
Бита ли е снахата на Маги Халваджиян? (Шокиращи снимки на синините й)

На снощният старт на „Като две капки вода“ дори граченето на Мара Отварачката не втрещи толкова зрителите

По-голямата сензация бе снахата на Маги Халваджиян-Алекс Енева. Хореографката, която роди две деца на сина му Бебо, се появи със синини по лицето, все едно е бита. Огромни отоци по бузите, както и синини по скулите, все едно някоя яко я е пердашил през лицето. И дори сценичният грим не успя да ги скрие.

Веднага плъзнаха конспиративни предположения. Те се движеха между битов скандал, домашен кютек, инцидент по време на почивката на фамилията в Индия, както и пластични интервенции.

Вероятността лигавия й съпруг да я насинил така яко е повече от мисия невъзможна, коментират в нета.

Не е тайна, че Алекс Енева отдавна залита по пластичните интервенции, въпреки че е още доста млада. На снощният лайф се забеляза, че тя допълнително си е пълнила джуките,  а скулите й са приели формата на кокоши продукти, като ясно личат следите от филърите, с които се е натъпкала.

„Напълно е възможно при използване на филъри на лицето да се появят подобни отоци и синини. Все пак не бива млади жени да си го причиняват, но резултатът често е подобен“, коментират вещи в тези процедури.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.