Бивша на Благо Джизъса кръсти сина си! То стана християнче на именния си ден (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/bivsha-na-blago-dzhizasa-krasti-sina-si-to-stana-hristiyanche-na-imenniya-si-den-snimki/138106 Goreshto.net
Бивша на Благо Джизъса кръсти сина си! То стана християнче на именния си ден (Снимки)

Преди години Благо Джизъса и Куини Алис бяха двойка

Тогава бъдещата майка бе още ученичка и не роди дете на вечния женкар. Момичето бе от богато семейство и бързо разбра игричките на ритнитопковеца, а  и не успя да се примири с вечното му кръшкане.

Днес онова време е вече зад гърба й и Куини Алис има наследник, но не от Благой Георгиев. Тя е сгодена за Недко Петров и двойката има син Петър. Точно на именния ден на малкия, на 29 юни, те решиха да го кръстят в Голямата базилика, в Плиска.

При масови кръщенки на тази дата таксата е 100 лева, не се знае каква обаче е при индивидуалното встъпване в Христовата вяра.

За всички гости имаше дрескод и  то беше в бяло. А Куини Алис бе в къса бяла рокля и изглеждаше повече от чудесно. Момичето, вече жена бе пленителна, както и половинката й.

Половинката на Куини също имаше знаменито гадже. Той беше приятел на поп фолк дивата Преслава. Двамата имаха връзка, но след като се разделиха, всеки пое по пътя си.

Близки до двойката подозират, че след това тържество двойката ще мине и под венчило, за да скрепи още повече любовта си.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.