Бившата на Арнолд Швайценегер изкърти : Омръзна ми да съм в сянка!

https://goreshto.net/goreshto/bivshata-na-arnold-shvayceneger-izkarti-omrazna-mi-da-sam-v-syanka/52083 Goreshto.net
Бившата на Арнолд Швайценегер изкърти : Омръзна ми да съм в сянка!

Бившата на Арнолд Шварценегер разтърси с това признание

Мария Шрайвър разкри как се е чувствала след развода с кинолегендата. Те се разделили, защото актьора имал афера с икономката им, която му ражда син.

В собствено интервю пред известно издание тя разкри, че отишла в манастир. За да „потърси отговор на много въпроси и да открие себе си“.

67-тодишната жена била крайно объркана от това, което й се е случило в живота. Но игуменката на светата обител, където отишла, за да търси отговори, й  помогнала много.

Бившата съпруга на холивудския актьор признава, че никога не си е позволявала да се покаже слаба, ранима, уязвима. Но светът я принудил да падне на колене и това предизвикало душения й дискомфорт.

„Тогава си казах, че е крайно време да се обърна към Бог. За да разбера за моята роля в живота и науча някои неща в тази връзка“, разкрива за мотива си да отиде в манастир Мария Шрайвър.

Екс жената на Арчи е племенница на американския президент Джон Кенеди.

„Често съм се ядосвала, че когато съм стояла до Арнолд или до чичо си, хората не са ме забелязвали.По-късно разбрах, че това е урок и си има причина. А то е, че не е важно дали другите ме виждат, а как аз виждам себе си.Отне ми много време да го проумея“, откровеничи бившата жена на Арчи.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.