Бившата на Павел Лазаров не се кротва и продължава да пили нервите на Преслава. Докъде ли е решена да стигне?

Тази година не е била сред поканените за рождения ден на Паола

https://goreshto.net/goreshto/bivshata-na-pavel-lazarov-ne-se-krotva-i-prodalzhava-da-pili-nervite-na-preslava-dokade-li-e-reshena-da-stigne/143493 Goreshto.net
Бившата на Павел Лазаров не се кротва и продължава да пили нервите на Преслава. Докъде ли е решена да стигне?

Тази година не е била сред поканените за рождения ден на Паола

Положението на фолк звездата Преслава не е никак завидно, макар да не го показва. От около година насам, добричлийката  изправена пред сериозни проблеми с бившата на половинката си Павел Лазаров, която уж се бе кротнала за известно време, но очевидно отново е изпаднала в криза и преследва певицата.

 

Както е известно преди години Емилия Лазарова наби Русата Златка, която въртеше любов с мъжа й Павел. Преди броени дни брюнетката честити рождения ден на малката Паола – дъщерята на Павел и Преслава. Покрай честитката обаче лъсна и презрението й към най-актуалната ни фолк звезда.

„Пете, пожелавам ти скоро да бъдеш от голямата ни фамилия Лазарови. Достойно – като законна съпруга и майка, като единствената майка на сина на законната съпруга на г-н Павел Лазаров. Пете от Добрич, понеже ти си ми приятелка от близкото ми обкръжение… Пожелавам ти скоро да си една от целия отбор Лазарови“, написа в социалните мрежи тунингованата Емилия. Пожеланието на екссъпругата на Павел е публикувано с доста правописни грешки, пунктуационни и граматически поправки, защото в противен случай текстът е нечетим. Бойната мадама обаче не спира дотук и продължава с провокациите.

 

„Дълги години крих кой е бащата на сина ми. Но да, аз съм короната на всички. Емилия Лазарова – законна съпруга на Павел Лазаров“, допълва бившата половинка на мъжа на Преслава.

Дали Емилия се опитва да натърти, че все още е законната половинка на Лазаров и не му е дала развод или пък на това, че Преслава няма брак и не може да се похвали, че е задомена с мургавия бизнесмен от Враца, можем само да гадаем.

 

Припомняме, че само преди няколко години Емилия дори присъстваше на рождения ден на малката Паола, но тази година не е била сред поканените. Павел бил бесен на писанията на бившата си жена и дори я заплашил да спре да излага себе си, него и Преслава. Твърдоглавата блондинка обаче му отвърнала, че ще продължи да прави каквото реши.

 

Тук е моментът да припомним, че Емилия е първа дружка на Светлана Гущерова и от години се занимава с продажба на дрехи менте. Тя продава фалшификати на потници „Шанел“ за по 50 лева, които фалиралата Гущерова рекламира и носи на аванта. Според слуховете бащата на Емилия върти бизнес с женска плът в района на Петрич и Сандански. Преди година екссъпругата на Павел се похвали как малолетното им дете шофира лъскав „Мерцедес“ по главен път в Сандански.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.