Бившата на Рачков взриви мрежата със сватбената си фотосесия, приличаща по-скоро на филм за възрастни

Блондинката направи опит да обясни какво означава голотата за нейната ценностна система

https://goreshto.net/goreshto/bivshata-na-rachkov-vzrivi-mrezhata-sas-svatbenata-si-fotosesiya-prilichashta-po-skoro-na-film-za-vazrastni/133112 Goreshto.net
Бившата на Рачков взриви мрежата със сватбената си фотосесия, приличаща по-скоро на филм за възрастни

Блондинката направи опит да обясни какво означава голотата за нейната ценностна система

Снимките от сватбата на бившата любима на Димитър Рачков – Анита Димитрова и новият й мъж, с когото се разписа в гражданското, изглеждат като извадени от п*рно лента.

Анита и избраникът й Ник Стемпер, са позирали уж като за „Великият Гетсби“, но полученият резултат наподобява по-скоро на филм за възрастни.

Докато той се е наместил удобно между краката й, над него се пъчи гръдната обиколка на Анита, която напира за изскочи от огромното деколте на булчинската й рокля.

 

Повече от очевидно е, че Анита не обича да оставя нищо за въображението. Освен, че публично показа снимки по сватбено бельо в деня, в който си казаха заветното „Да“ с възлюбения й, след това се появи на празника в прозрачна рокля, щедро разкриваща всичко, преди дни тя сподели с феновете си и как е правена и официалната й фотосесия на този ден. Оказва се, че темата е била „Великият Гетсби“ – булката пушела с цигаре, издухвайки дима към чели четирима фотографи, наредени покрай нея, за да я хващат от всевъзможни ъгли.

На един от кадрите Ник гледа с мазна усмивка като истински плейбой, докато тя позира като за мъжко списание. Има снимки, на които блондинката е обградена от много други жени, има и снимки само д една жена в компанията й, вероятно имитирайки еднополова двойка. Не липсват и такива, на които Анита е единствена дама, обградена от петима господа, облечени еднакво. Така и не става ясно дали това са гости от сватбата или специално наети за фотосесията модели.

От снимките става ясно, че бившата на Рачков е гледала доста класически филми, кадри от които се е опитала да пресъздаде на сватбената си фотосесия. Не става ясно обаче дали е чела книгите, по които са заснети въпросните филми. Във всеки случай резултатът подхожда повече за филм за възрастни, отколкото за сватбен ден.

Младоженците до такава степен се увлекли да споделят интимни подробности, че публикували в социалните мрежи дори снимки от спалнята, в която са изкарали първата си брачна нощ. Булката все още е с воала пред лицето си, но пък деколтето напира да изхвръкне от толкова много силикон, че едва ли някой се сеща, че може да я погледне в очите.

 

В Инстаграм, Анита направи опит да обясни какво означава голотата за нейната ценностна система.

 

„Вярно е, че голотата може да бъде възприета по различни начини. Никога не съм била привърженичка на пошлата такава. За нас голотата, която си представяме, не е просто физическо излагане, а символ на красивото, на женската енергия, на любовта и интимността между двама души, точно като в „Титаник“, когато Джак рисува голото тяло на Роуз, носеща само огърлицата, наречена „Сърцето на океана“. Олицетворява всичко, за което хората треперим и желаем. Това е израз на нашата любов и връзка, която споделяме с вас!“, написа Анита, опитвайки се да оправдае изцепките от сватбения си ден.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.